| Veislynas "LIUBAVO" | |
|
+18Burbulaz S.Karolina deimpeck MildaK natusia Renata ERNESTA Greta Justina Juodasis_faetonas EgleT. Aušra Viktorija Aida Ugnine Dalia Saniii Sabina 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/1/2013, 9:54 pm | |
| Natasa, Aida, dekui! Man smagu, suvesti metu rezultatus! Tada kaip ir realiai pamatai, kas nuveikta, kaip nuveikta Siaip kaip ir suvoki, kad metai eina, kazkas darosi, bet kai suvesti galutiniai rezultatai, tada fakt na lico kaip sakoma ir zinai ko siekti toliau, kokia kryptimi eiti - Citata :
- Vau,anksciau varciau sita temele,bet piesiniu nė nemaciau... Kaip idomiai nupiesta,net kilo klausimas ar cia ranka piesta ar per kompiuterio programa...
Modernu Man irgi labai patiko! KAzkuo uzkabino sitie paveiksliukai. O kaip piesta as Veronikos net nepaklausiau. Reiks prie progos pasidometi Na ir dar i tema, tada, dar ikeliu paskutini Veronikos piesini man, mano mylimiausia, mano Regbi. Kaip Veronika ja pavadino - musu istorija... | |
|
| |
Juodasis_faetonas Veisėjas
Prisijungė : 2009-12-24
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/1/2013, 11:32 pm | |
| man atrodo su laiku ir man reikes i dailininkus kreiptis kazko panasaus savo tinklapio pradiniui...taip ir isivaizduoju modernu jorko piesini labai grazu ,originalu. | |
|
| |
Sabina Administratorius
| |
| |
Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 12/5/2013, 9:03 am | |
| - Sabina rašo:
- veislyne laukiame naujos, Liubavo J vados
Džiugios naujienos, Sabina, graži pora, sveikinu ir linkiu daug gražių pinčeriukų | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 12/5/2013, 9:06 am | |
| Aciu, Aida, mes labai laukiam situ mazyliu Kai tik bus naujienu, is karto duoim zinot | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/6/2013, 6:36 pm | |
| - Sabina rašo:
- Kai tik bus naujienu, is karto duoim zinot
Sabina, žinau, kad turi gražių mažylių nuotraukų Neužspausk, pasidalink grožiais ir su mumis | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 23/10/2013, 4:05 pm | |
| Visi J vados mazyliai jau rado savo mylincius seiminkus ir dauguma ju, jau ruosiasi pradeti parodine karjera Sekmes mano mazyliams! | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 23/10/2013, 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 17/1/2014, 2:53 pm | |
| Sabina, na ir kurgi tu prapuolei? Sugrįžk, ką Labai laukiam tavo veislyno naujienų ir nuotraukų naujų, kurių tikrai turi ne vieną ir ne dvi | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 17/1/2014, 7:16 pm | |
| Labas, Aida! :) Zinai, pasijutau kazkaip net fainai, kad manes pasirodo kazkas pasiilgo Nu labai malonus jausmas!!! :) Aciu! :) Nemeluosiu, grizti labai norisi, bet vis kazkaip nesigauna... Bet labai pasistengsiu :) Nutolau kazkaip paskutiniu metu nuo sunu temos... Bet jie visada salia, visada su manimi :) Todel tikrai neprapulsiu1 :) PAzadu! :) Kolkas is naujienu pagrindiniu ta, kad Liubavo Bravia Buckis mums pagimde viena vienintele kalyte :) Vat auga musu dabar K vada taip vadinama Ikelsiu artimiausiu metu nuotraukyciu, parodysiu musu mazaja pinceryte :) Planuojam truputi parodu artimiausiu metu :) Bus kuo pasigirti, butinai pasigirsiu :) Vienu zodziu, neprapulsiu daugiau taip! :) | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 19/1/2014, 4:33 pm | |
| Oi, Sabina, kaip gerai, kad vel atsiradai Lauksim tavo naujienu ir nuotraukyciu | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 23/1/2014, 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/1/2014, 6:39 pm | |
| Sveikinimai su nauja vada ! Kad ir nedidele, bet puiki ! O jau nuotrauku grazumas Nuostabi princesyte auga, dziaugsmelis busimiems seimininkams | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/1/2014, 11:42 pm | |
| Sveikiname liubavo veislyna su se nuostabe grazuole ,begalo grazute mazyle, linkiu jai siltu jaukiu namuciu | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 26/1/2014, 10:16 am | |
| Aida, Deimante, aciu! Mazyle jau turi savo naujus mama ir teti, dabar tik auga ir laukia laiko, kada gales vaziuoti i naujus namus Ten dar tures ir dideli drauga vokieciu avigani | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 27/1/2014, 8:23 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" | |
| |
|