PUPPIES FOR SALE : PARDUODA ŠUNIUKUS : |
|
Lapkritis 2024 | Pir. | Antr. | Tr. | Kv. | Pen. | Št. | Sk. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Veislynas "JUODASIS FAETONAS" | |
|
+5Sabina Ugnine Aida Dalia Juodasis_faetonas 9 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Juodasis_faetonas Veisėjas
Prisijungė : 2009-12-24
| Temos pavadinimas: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 24/12/2009, 11:30 pm | |
| Prisistatysiu ir aš su savo augintiniais:) Kaip kažkur jau minėjau,veislinė šunininkyste pas mane prasidėjo nuo kokiu 2003metų,kai buvo įsigytas pirmasis veislinis šuo-rotveileris,dalyvauta nemažai parodų,puikūs pasiekimai dresūroje,bet ne ką prastesni ir parodose(pasiektas kandidatės į LT CH titulas),turėtos 2 rotveilerių vados,kurios pateisino veisėjos lūkesčius. Kadangi visada žavėjo rusų žaisliukai,eksprontu buvo įsigyta neveislinė rusų toiterjerų kalytė(šiektiek panaši į nykštukinį pinčerį).Išaugo aišku ne toiterjeras bet begalo protinga kalytė kuri dar ir iki šiol sugeba pastoviai pralinksminti visą šeimą. Po to,kadangi buvo labai didelis bumas jorkšyro terjerų,pro akis nepraėjo jorkšyro terjerų veislės aprašymas,savo gimtadienio dieną nuvykimas pas žmones pagal skelbimą,įsigyjimas miniatiūrinio šuniuko,kuris buvo tokio mažo dydzio kad ramiai galėjo miegoti delne.Kaip ir daugumoje istorijų apie jorkšyrus viskas baigdavosi mirtimi,-mums nutiko tas pats,šuniukas mirė po mėnesio,kaip veterinarai išsiaiškino- tai buvo įgimta liga. Kadangi visa šeima per tą mėnesį buvo taip sužavėta tuo mažu stebūklėliu,nepagailėjo didelės krūvos pinigų ir jau sekančią dieną buvome jorkšyro terjerų veislyne Auksvora,iš kurio parsigabenome dokumentinę kalytę Tiną Auksvorą,-tai nuostabi,reto tokio gero charakterio,nuostabaus grozio ir puikaus eksterjero kalytė ,taippat reto mažumo,jai nelieka abejingų Keletą kartų dalyvavo parodose,šuniukų klasėje nurunge garsių veislynų šuniukus ir isejo i BEST'a,o kalytei suaugus apsilankeme tik poroje parodu,kadangi neplanuodami dalyvauti parodose ja nukirpome,tai del kailiuko gavom tik labai gerai ivertinimus,dabar planuojam auginti kailiuka ir jau dalyvauti jau atviroje klaseje:) Na ir paskutinioji mūsų veislyne nykštukė-Striksiukė(MĖLYNĖ TURKIO OAZĖ),kuri charakterio kaip mažas velniukas,bet paskutiniu metu pasidarė meili kaip rūpestinga mama:)) Dar tik pradedanti parodinę karjerą su labai perspektyviais ivertinimais:). Dar buvom priglaude suaugusia anglu buldogytę,ŽĖRUTĘ,kuri buvo itin geros išvaizdos,itin gero charakterio,visų draugė,kas taippat reta,puiki parodinė kalė su daug užimtų pirmų vietų parodose,bet deja...kadangi buldogai nėra ilgaamžiai....Žėrutė praėjus daugiau nei metams iškeliavo į amžinos medžioklės plotus. Dabar mūsų veislyne auga 4šunys.Laukiam dabar jorkiukų vados,ir planuojame artimiausiu metu veislyną papildyti dar vienu jorksyriuku. Ateities planuose,kai persikraustysim į nuosavą namą ,yra dar keletas planuotinų įsigyti šunu/veislių,tokiu kaip chihuahua,anglų mastifas ar netgi saliukis. Mūsų veislynas šunis pirmiausiai laiko šeimos nariais,o tik tada parodų "žaisliukais" ar skirtais veisimui. Toks tas JUODASIS FAETONAS ...Bėja turim ir tokį palūžusį ,nebaigtą,nesutvarkytą tinklapį(ateityje bus ir geresnis ), www.rotveileris.tik.lt | |
| | | Dalia Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 25/12/2009, 2:24 pm | |
| Sveikinu sukūrus veislyno puslapį mūsų forume! Tikiuosi, Irma, ir toliau mus džiuginsitе tokiais išsamiais veislyno gyvenimo aprašymais! | |
| | | Juodasis_faetonas Veisėjas
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 25/12/2009, 3:08 pm | |
| Jeigu kazkam tik idomu,tai butinai | |
| | | Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 25/12/2009, 3:52 pm | |
| Sveikinam Juodąjį Faetoną su asmeniniu veislyno puslapiu Labai įdomus ir išsamus pasakojimas apie jūsų augintinius. Tikimės, kad nuolat mus pradžiuginsite naujais pasakojimais apie naujienas veislyno gyvenime bei nuotraukomis. | |
| | | | Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 25/12/2009, 9:16 pm | |
| Turėjau omeny asmeninį puslapį forume | |
| | | Ugnine Mažylių klasė
| | | | Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 26/12/2009, 10:37 am | |
| Sveiki Apsilankiau jūsų tinklapyje, patiko, tik informacijos daugiau norėtusi O apie veislyno naujienas pasakokit ir čia, tikrai įdomu! Tikrai smagu, kad neapsiribojate meile vienai veislei Aš ir pati esu labai didelė dobermanų mylėtoja, bet dėl patogumo ir daug po parodas važinėjimo atsisakiau šios veislės ir pasirinkau maža jo kopiją Taip, kad lauksim pasakojimų ir apie rotveilerius, ir apie jorkiukus ir apie busimus jūsų augintinius | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 26/12/2009, 12:01 pm | |
| - Citata :
- Sveiki Apsilankiau jūsų tinklapyje, patiko, tik informacijos daugiau norėtusi
O kokios butent daugiau informacijos noretusi?(turiu netrumpa teksta apie mane/veislyna,sunu atsiradimus ir tt,parasytas,tik reikia visa pertaisyt,nes tame tinklapiuke neleidzia lietuvisku raidziu,o tekstas pas mane parasytas su lietuviskomis...tik dabar svarstau ar jis kazkam bus idomus,ir ar beverta meniu apkrauti dar vienu punktu:) ) - Citata :
- O apie veislyno naujienas pasakokit ir čia, tikrai įdomu! Tikrai smagu, kad neapsiribojate meile vienai veislei Aš ir pati esu labai didelė dobermanų mylėtoja,bet dėl patogumo ir daug po parodas važinėjimo atsisakiau šios veislės ir pasirinkau maža jo kopiją
Sabina,puikiai zinom ir jusu buvusia dobermane,ir kad ja labai mylejot,ir matem ir skaitem apie jus "Didysis suo" zurnaluose aciu uz grazu priemima visoms | |
| | | Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 26/12/2009, 10:12 pm | |
| Irma, kas liečia tinklapį, manau jums reiktų padaryt atskirą grafą MŪSŲ ŠUNYS. Tokios pas jus neradau. Tik fotoalbume, bet ten nelabai aiskiai man irgi kažkaip pasirodė. Dar NAUJIENŲ grafos norėtusi. O dėl aprašymo apie save ir veislyną, manau drąsiai galit dėt. Tikrai bus žmonių, kuriems įdomi veislyno istorija. Ir tiesą sakant, nustebinot, pasakydama, kad atsimenat mano dobermanę Regatą. Nemaniau, kad yra dar žmonių iš šalies, kurie atsimintų mano gražuolę, mano geriausią draugę. Ačiū! | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 26/12/2009, 11:14 pm | |
| - Sabina rašo:
- Irma, kas liečia tinklapį, manau jums reiktų padaryt atskirą grafą MŪSŲ ŠUNYS. Tokios pas jus neradau. Tik fotoalbume, bet ten nelabai aiskiai man irgi kažkaip pasirodė. Dar NAUJIENŲ grafos norėtusi. O dėl aprašymo apie save ir veislyną, manau drąsiai galit dėt. Tikrai bus žmonių, kuriems įdomi veislyno istorija.
Ir tiesą sakant, nustebinot, pasakydama, kad atsimenat mano dobermanę Regatą. Nemaniau, kad yra dar žmonių iš šalies, kurie atsimintų mano gražuolę, mano geriausią draugę. Ačiū! Nu tikrai nepamirsau,dar ir dabar turiu zurnalu kuriuose ji yra pieniu pievoje,berods pagali gaudanti ar papludimyje... Esam ir siu maziu "mamka" nekart mate parodose;) Yra ir skyrelis musu sunys,tik kolkas dar nesutvarkiau to paragrafo,nes netekau vienos suns,kitas "isejo" is bendrasavininkystes,viskas dar nelabai aiskiai:) Kai prisesiu viena vakara,sutvarkysiu,pranesiu cia,tada jau galesit vertinti:) Dabar labai studiju darbais uzsikrovusi sedziu:) Ir butu labai malonu jeigu,kreipiniai i mane butu TU,nes labai jau sena jauciuosi su tuo kreipiniu JUS,o esu viena jaunesniu sio forumo dalyviu | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 3/1/2010, 6:07 pm | |
| Tinklapyje www.rotveileris.tik.lt atnaujintas skyrelis MŪSŲ ŠUNYS | |
| | | | Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 17/7/2011, 7:08 pm | |
| Nu va, veislynas sulaukė pinčeriukų, o Irma nepasidalina naujienomis Pasakokit, juk tai taip smagu mažyliai Aš iš savęs aišku taip sprendžiu ir man visada tuo džiaugsmu rūpi kuo greičiau su visais pasidalinti | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 18/7/2011, 12:33 am | |
| Sveiki,radau laisvesnio laiko,sugalvojau ir i pinceristu foruma uzsukti,pastoviai uzsikrovusi darbais,pries keleta dienu isleidau paskutiniaja mergaite i naujus namus,neperseniausiai veislyna papilde dar vienas suo,neperseniausiai gime dar viena vada,naujienu daug,si kart apie pinceriukus...
Na ka,lyg ir tapom siokiu tokiu pinceriu veislynu:) o tiksliau dziaugiames sulauke pirmosios savo vados,3 nuostabus "faetoniukai" papilde musu veislyna :mavra: Euphoria, Emporio Armani ir Euro Style;) Kolkas dar tik 10 dieneliu,akutes dar uzmerktos,bet visi sotus ir priziureti rupestingosios mamytes. | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 18/7/2011, 12:36 am | |
| Beja,labai aciu uz sveikinimus tikiuosi mazyliai nebus konkurentai,tikiuosi bus saunus draugai,kompanionai,o galbut kazkam netgi ir idealai :) O cia musu mazieji... | |
| | | Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 18/7/2011, 10:10 am | |
| Na va, sulaukėm informacijos, tai jau oficialiai galima ir pasveikinti Tad sveikinu su pirma pinčeriukų vada veislyne ir linkiu, kad pateisintų visus lūkesčius, augtų sveiki ir stiprūs Bus labai įdomu stebėti kaip auga mažiai, tad negailėkit nuotraukyčių O kolkas tai dar tik labai mieli "burundukai" nuotraukose Tik va jie turi savybę labai greit augti | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 18/7/2011, 10:24 am | |
| Sveikinam dar kartą su pirmaisiais pinčeriukais veislyne Tegul auga sveiki ir stiprūs, mamytei sveikatos ir daug pienelio Žavūs maži burundukai, storuliukai, išaugs tikri gražuoliai šeimininkų ir veisėjos džiaugsmui - Juodasis_faetonas rašo:
- tikiuosi mazyliai nebus konkurentai,tikiuosi bus saunus draugai,kompanionai
Jei vaikščios į parodas, tikrai bus konkurentai , bet viskas priklauso nuo požiūrio. Sveika konkurencija, aš manau, labai gerai - vieną kartą laimė nusišypso vienam, kitą kartą kitam. Na ir ką - pasveikini vienas kitą, palinki sėkmės ir puiku. Tik kad .... čia Lietuva, čia lietūs lyja... Taigi sėkmės mažiems gražuoliams | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 18/7/2011, 11:58 am | |
| Vienas berniukas greiciausiai bus iskart namams,nes turi balta demele,galvyte jo kiek mazesne nei kitu,ir sveria vos maziau uz broliuka ir sesute. Gimdymas labai idomiai vyko,net nebuvau tuo metu namuose,nes pagal simptomus mano kales gimdydavo uz kokiu 3-6valandu,o as nebuvau namuose nepilna valanda,mama jau skambina-lek namo,tai ciupau dvirati is vyro,lekte parlekiau namo kalyte tik buvo pradejusi lysti,ciupau suni ,kad nebesiblaskytu po kambari(ieskojo manes),sutvarkiau suniuka,ir tada lygiai valandos intervalu islindo visi kiti,o islindo idealiai lengvai(su jorkais nepalyginsi...). Kas keisciausia ,kad sitos vados suniukai paneige visus tuos desnius -ale paskutinis visada maziausias ir silpniausias,butent pirmoji kalyte islindo pati maziausia,svere apie 74g(kas lyginant su jorkais super mazai,nes maziausi pas maza mano kale sverdavo po 90 ar beveik 100g),o tada jau visi linde palaipniui svoriu didejantys iki 170g kiek dabar pamenu. Siuo metu pirma ir paskutinis suniukai yra didziausi,tvirti,riebus,ryskus,aisku dabar nieko negalima dar speti,pasakyti ar pranasauti del parodu,bet kazkodel nujauciu,kad abu bus perspektyvus parodoms:) Siuo metu ,10dienu amziaus sveria po 450-470g,sakyciau ,kad labai daug,bet kai tik 3 suniukai,tai jie ir auga pampuckos ,nes mamos pienu nereikia dalintis su dar tiek pat Nors pagal Strikses pilva pries gimdyma,visi spejom ,kad bent 5 tai tikrai turesim,nes buvo labai issiputus ir nemazai svorio priaugus,na o ji mus pradziugino kiek mazesniu skaiciuku:) nezinau ar ilgam-bet gimdymas jai tikrai i nauda,nes formos tobulos,antsvoris dingo,grazu net ziuret tikiuosi labai svoris neataugs Del konkurentu,tai aisku ,cia kaip kas interpretuoja,nuostabu butu,jeigu kazkuris mazylis butu perspektyvus tam ... Tegu tik auga maziai greiciau,greiciau prasides neuzmirstamos akimirkos Nuotraukomis aisku palepinsiu turedama laiko,siomis dienomis maziai turetu atsimerkti,tai pasidarysim keleta kadru Beja,labai nuosirdus aciu uz sveikinimus | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 2/8/2011, 7:47 pm | |
| Įtariu, kad mažiukai jau tikrai atmerkė akutes Labai laukiam mažųjų storulių naujų nuotraukų - jie tokie fainulkos, kol maži... Mėlynė tikriausiai gera mama, tai mažiai auga kaip ant mielių Laukiam laukiam naujienų.......... | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 4/8/2011, 5:14 pm | |
| Sveikos, siandien kaip tik pirma kart lauke pabuvojom, keleta nuotraukyciu idedu su trumpu pristatymu kiekvieno mazuliuko:) O auga jie zaibiskai,visi tokie jau rubuiliai,kad paimi i ranka ne maza suniuka,o jaunuti riebu "kotleta" Pries kokia nepilna savaitele sveriau,tai visi svere vienodai,po 770g,su vos keliu gramu paklaida.Siandien turim 3,5sav. Trumpai pristatysiu paaugusius savo juodukus: Kalyte, Euforija,pati paciausia,trumpiausia,graziausia,judriausia ir visokia kokia -iausia,manau ,kad bus su didele perspektyva parodoms(man jos stovesenos -tobulybe ,turint tik 3 savaiteles amziaus :waw: ).Vienintelis bruozas ka is mamos perimė, tai nebent krutine... Siuo metu ji yra vados lydere. Patinas,Emporis,turbut bus ne is mazuju,tvirto sudejimo,kiek didesnis uz kitus du, kaulingas,is mamos paveldejo akis,akiu "isdestyma" kaukoleje,kas duoda specifine israiska suniui, tvirtas, gan kompaktiskas, atsargus, nerangus meskiokas,namuose vadinamas Bambiu,Bambiku :yes4: Ir paskutinysis,Euriukas,naminukas,vos smulkesnis uz kitus du,bet pakankamai tvirtas,mamyčiukas,jeigu tik pameta mama is akiracio,iskart parodo balseli,viska reguliuoja balsu,siaip labai mielas ir megstantis "buciuotis". (Euro foto bus kiek veliau) Ps.nemoku naudotis nuotrauku upload'inimu sumazinant foto,todel foto didokos...tikiuosi labai nepyksit uz tai. :waw: | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 4/8/2011, 6:30 pm | |
| Eikit sau, kokie gražučiai rubuiliukai - tfu, tfu, tfu, kad nenužiūrėjus Irma, labai fainos nuotraukos, man ir mergytė, ir berniukas laaaabai patinka. Tai, kad mergytė bus paveldėjus iš mamos krūtinę - tiesiog super, nes Striksės krūtinė, kiek pamenu labai graži. Ir stovėsena superinė - bus žvaigždė, tik gerų rankų reikia Lauksim ir mažojo brolio pristatymo. O nuotraukas aš turėdama laiko gal kada patvarkysiu | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 4/8/2011, 8:07 pm | |
| Nuotrauku labai daug,vien per siandien pripyskinaua pie 200 foto,visas kazkiek sumazinau,bet reikia perrinkti ,atrinkti ka galima rodyt visuomenei :) dar siandien pasistengsiu ir Eurika parodyti.O jeigu yra kazkur tema apie butent toki(kaip Aida padare) ikelima,aciu jeigu mestelsit,pabandysiu pati ismokti,kad maziau vargo jums butu :) | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 4/8/2011, 8:18 pm | |
| Čia ką tik pasakojau apie foto įkėlimą mūsų naujokei Benitai, gal irgi bus aiškiau - Citata :
- Man labiausiai patinka www.radikal.ru, tik ten viskas rusų kalba. Bet nieko sudėtingo iš tiesų nėra - pasirenkame nuotrauką iš savo kompiuterio (browse), paspaudžiame mygtuką "Загрузить", palaukiame kol atsiranda nedidelė nuotraukytė ir 1,2,3,6,7,8,9 ir 10 numeriais pažymėti kodai. Tuomet pasirenkame kodą nr. 3 ir kopijuojame jį į savo žinutę (copy-paste). Štai ir viskas. Žinutėj atsiranda maža nuotraukytė, kurią spustelėjus galima padidinti.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 4/8/2011, 8:24 pm | |
| per radikal as irgi visada keliu,tik turbut ne ta koda naudoju,tuoj pabandysiu ikelt mazesnes foto | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" | |
| |
| | | | Veislynas "JUODASIS FAETONAS" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |