| Veislynas "LIUBAVO" | |
|
+18Burbulaz S.Karolina deimpeck MildaK natusia Renata ERNESTA Greta Justina Juodasis_faetonas EgleT. Aušra Viktorija Aida Ugnine Dalia Saniii Sabina 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Veislynas "LIUBAVO" 28/10/2009, 2:03 pm | |
| Mūsų veislynas pakankamai jaunas. Pirmas pinčeris pas mus atvažiavo iš Maskvos "Joker Show" veislyno 2004 metais. Tai buvo kalytė vardu Joker Show Gerlen Maora, namie vadinama Regbi. Dabar jai šeši metai. 2006 metais jinai padovanojo mūsų veislynui pirmą A vadą. 2008 metais sulaukėm, antros, B vados. Abiejų vadų šuniukai nemažai dalyvauja parodose ir džiugina mus puikiais rezultatais. Antroji mūsų namuose asirado Regbi dukra, kurią mes palikome sau iš pirmosios jos vados - Liubavo Alibi Aliaska, namie vadinama Barbi. Jai dabar 3 metai. Ir dar šiuo metu, mūsų namuose auga pirmieji Barbi vaikai, Liubavo C vada. Jiems pusantro menesio ir greitai mažyliai iškeliaus i savo naujus namus. O taip jie atrodo dabar: Tikimės mažyliai teiks džiaugsmą savo naujiems šeimininkams ir tikiuosi kai kuriuos iš mažųjų ateityje taip pat matysime parodose. Daugiau informacijos apie mus ir mūsų augintinius rasite adresu www.liubavo.lt
Paskutinį kartą redagavo Sabina, 28/10/2009, 2:55 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Saniii Mažylių klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 28/10/2009, 2:52 pm | |
| Sveikinu su asmeninio puslapio įkūrimu Gerų šeimininkų C-vadai ir sėkmės parodose | |
|
| |
Dalia Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 28/10/2009, 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Ugnine Mažylių klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 28/10/2009, 10:57 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 29/10/2009, 10:27 am | |
| | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 31/10/2009, 11:14 am | |
| | |
|
| |
Dalia Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 31/10/2009, 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| |
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 14/11/2009, 10:37 pm | |
| Šiandien mūsų namus paliko dar vienas mažylis - Liubavo Crown Compliment (Snupi) Nuo šiol jis gyvens Estijos sostinėje Taline. Jo šeimininkė laukė jo dar nuo tada kai jis nebuvo dar gimęs ir šiandien abu buvo labai laimingi :) Snupikas susitikimo metu šeimininkę visą išbučiavo ir visą laiką vizgino uodegytę, kuo šeimininkė buvo labai sužavėta Jau gavau laiškutį, kad davažiavo gerai ir Snupi jau laksto po namus :) O čia keletas nuotraukyčių iš kelionės Beveik visą kelionę saldžiai miegojo man ant rankų, visai ne kaip pirmą kartą iš namų išėjęs Kartais nubusdamas ir pažaisdamas Ir jau atvažiavus iki Latvijos sienos, belaukiant šeimininkės, paskutinį kartą būnant su savo mama Barbi | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 15/11/2009, 8:39 am | |
| Ir liūdna, kai mažiai palieka namus, ir kartu smagu, kad jie džiugins naujus šeimininkus... Sėkmės mažajam Snupiui tolimojoj Estijoj Ačiū Sabinai už jaudinantį reportažą O kiti mažiukai dar džiaugiasi gimtaisiais namais ir mama ? | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 15/11/2009, 10:04 am | |
| Ačiū, Aida, už palinkjimus mažajam Snupikui Dėl to, kad mažieji palieka namus tikrai liūdna, bet protu suvokiu, kad jiems jau laikas važiuot pas naujus šeimininkus, jiems jau reikia jų dėmesio ir meilės, o ne mano Kievienam savo likimas. Visų gi negaliu pasilikt, kad ir kaip to norėčiau O dėl kitų dviejų mažylių, tai juoda mergytė ryt ryte išvažiuoja, na, o Greta ruduką pasiims penktadienį po mokyklos O jau tada, kaip juokiuosi, man prasidės atostogos | |
|
| |
Dalia Administratorius
| |
| |
Viktorija Veisėjas
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 15/11/2009, 10:07 pm | |
| Aš tikiuosi irgi,kad mažiai bus labai mylimi ir mes sužinosim ateity,kaip jiems sekasi. | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/12/2009, 4:17 pm | |
| Pagaliau aš vėl esu internetinė ir galiu su jumis pasidalinti mūsų paskutinėmis naujienomis Paskutiniai mūsų mažyliai jau prieš kelias savaites paliko mūsų namus ir jau gyvena pas naujuosius šeimininkus ir kaip siai dienai žinau, visi be proto patenkinti mažiukais mūsų pinčeriukais, visi yra labai mylimi Ir žinoma mane tai labiausiai džiugina!!! Pristatau savo mažiausius ir jų šeimininkus, jei kam įdomu, žinoma Rudas patinukas - Liubavo Cool Cooper (Grikis), gyvena pas mano brolį. Juodas patinukas - Liubavo Crown Compliment (Snupi), gyvena Estijoje. Kalytė - Liubavo Cappuccino Cream (Mila), gyvena pas Viktorija ir savo vyresniąją seserį Žiogą. Kalytė - Liubavo Charming Crystal (Krista), gyvena pas Renatą Plumpienę, laidų apie gyvūnus vedėją. Beje, Krista jau filmavosi ir buvo pristatyta plačiajai visuomenei per TV Na ir šiek tiek nuotraukyčių iš Grikio ir Kristos ir Snupi paskutinių dienų, praleistų mūsų namuose. Mila išvažiavo anksčiausiai, tai nuotraukos likusios trijulės. Nors dabar man atrodo, kad visa tai taip seniai buvo. Krista ir Snupikas (du banditai ir du zavadilos mūsų namuose ) Grikis ir Krista Mamos Barbi žaidimai su Krista. Po valandos šių žaidimų Krista išvažiavo i naujus namus Grikis (saldus, vaikiškas miegelis) Ir TV žvaigždė, labai linksma ir šelmiška Krista | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/12/2009, 4:35 pm | |
| Gražūs šuniukai,kaip smagu,kad gerus šeimininkus susirado | |
|
| |
Dalia Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/12/2009, 6:15 pm | |
| Na, Krista pirmoj, antroj ir trečioj nuotraukoj tikrai į "banditką" panaši Smagu, kad vaikai turi mylinčius šeimininkus .Bet tiesą pasakius, aš net neįsivaizduoju, kaip jų galima būtų nemylėti.... | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/12/2009, 7:01 pm | |
| Labai džiugu, kad visi mažyliai jau surado savo tikruosius namus ir mylinčius šeimininkus. Na ir kaip gi gali tų mažųjų "banditų" nemylėti - iš nuotraukų žvelgia tokios gudrios akys. O jau kai gyvai pamatai, taigi iškart ir ištirpsti... Lauksim dabar parodų, taip norisi mažylius ne tik nuotraukose, bet ir gyvai pamatyt. Kristai palinkėsim puikios ne tik parodinės, bet ir televizinės karjeros | |
|
| |
Saniii Mažylių klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/12/2009, 10:29 pm | |
| Aš kaip tik šiandien mačiau tą laidą su Krista Labai graži mergytė, vietoje nenustygsta Džiugu,kad visi mažyliai rado šiltus namus ir mylinčius šeimininkus | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/12/2009, 3:19 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/12/2009, 3:45 pm | |
| Matosi, kad gyvena Snupikas kaip inkstas taukuose - guolis gražiausias, žaislai, šeimininkų meilė ir dėmesys - o ko daugiau reikia... Ech, geras gyvenimėlis O "žvėris" tikrai baisus net šeimininkas juokiasi | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/12/2009, 9:59 am | |
| | |
|
| |
Viktorija Veisėjas
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/12/2009, 10:09 am | |
| Oho ,koks paaugęs brolis jau | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/12/2009, 10:16 am | |
| Lepūnėlis, vienok, emigrantas Šaunu, kad mažylis surado jaukius namus ir mylinčius šeimininkus. Gražiai paaugęs ir tikras "modistas" - Sabina rašo:
- Tik va bėda ta, kad jo nuotraukų tai daug turi, o šalia gyvenančių nepafotografuoju
Va va, papeikimas | |
|
| |
Dalia Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/12/2009, 11:17 am | |
| Iš nuotraukų matyt, kad super įsitaisė berniukas : sotus (turi višta), šiltai aprengtas ir net lovoj vartosi Super vaiko gyvenimas | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 14/12/2009, 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" | |
| |
|