PUPPIES FOR SALE : PARDUODA ŠUNIUKUS : |
|
Lapkritis 2024 | Pir. | Antr. | Tr. | Kv. | Pen. | Št. | Sk. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Veislynas "LIUBAVO" | |
|
+18Burbulaz S.Karolina deimpeck MildaK natusia Renata ERNESTA Greta Justina Juodasis_faetonas EgleT. Aušra Viktorija Aida Ugnine Dalia Saniii Sabina 22 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
ERNESTA Jaunimo klasė
Prisijungė : 2011-11-07
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/12/2011, 11:19 pm | |
| Sabina, kokia faina fotosesija!!! Nuotraukos kaip atvirukai Labai labai grazu! O tas "kiskis" antroj foto Uzsinorejau trecio pincerio P.S. ar nuotraukos apdorotos su kokiu pfotoshop'u? ar cia naturaliai taip suniukai graziai pagauti? | |
| | | Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/12/2011, 11:29 pm | |
| ERNESTA, tas "kiškis" tai mūsų Grikis (Liubavo Cool Cooper) O kas liečia nuotraukas, tai pas mane nuotraukos tik natūralios, taip kaip fotografuojam, taip ir rodau. Galiu paaiškint net kodėl Aš pati esu profesionali fotografė, baigusi savo laiku fotografijos studijas, ir man gėda būtų rodyt nuotraukas apdorotas fotošopu O be to, kam daryt fotošopu tai, ką galima puikiai padaryti ir be jo Galiu pridurti tik viena, kad nuotraukose ne netūrali yra tik žvakučių liepsna, va žvakučių mes nesiryžom rizikuoti degti šalia šunų O visa kita, kas matoma nuotraukoj, visa kompozicija, viskas taip ir buvo sudėliota ir taip fotografuota kaip yra pateiktos nuotraukos Ir dėkui už gerus žodžius apie mūsų fotosesiją | |
| | | ERNESTA Jaunimo klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/12/2011, 12:40 am | |
| As ta Jusu Griki atsiverciau padidinta ir negaliu atsiziureti, kaip nerealiai atrodo ir pavydetinai puikiai ausytes stovi!!!!!!!! Darbas tai puikus, taip laukiu kada daugiau parodysit... Bet tai kaip suniukai visko neisvarte, man atrodo kazkas nerealaus, kad vat salia kompozicijos taip graziai pozuotu | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/12/2011, 8:37 am | |
| ERNESTA, pacituosiu repliką, kurią pasakė fotografas kai fotografavo mano Barbi: "Va čia tai ŠUO, negaliu atsižavėt, fotografuoji ją fotografuoji ir dar norisi ant kiek tobulas modelis ir toks paklusnumas" Bet tai buvo pasakyta tik apie Barbi, su kitais buvo šiek tiek sunkiau, bet irgi susidorojom Su Grikiu pasirodo irgi galima nesunkiai susitart, o va su Eureka padarėm tik kelias nuotraukas, nes ten įkalbinėjimams šuo nelabai pasiduodantis kolkas Derby irgi neblogas modeliukas pasirodė. Va tokie tie mūsų pinčeriai - Citata :
- As ta Jusu Griki atsiverciau padidinta ir negaliu atsiziureti, kaip nerealiai atrodo
Ačiū, malonu girdėt, kad patinka, man ir pačiai gražu tiesą sakant - Citata :
- pavydetinai puikiai ausytes stovi!!!!!!!!
Taip, pas jį labai gražiai jos stovi Bet prisipažinsiu, pavargt su tuo grožiu reikėjo kol mažas buvo, jam ausis klijavom iki 8 menesių Bet rezultatas vertas to vargo | |
| | | Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/12/2011, 1:23 pm | |
| Jau pakvipo Kaledom Tikrai smagu kai suniukams patinka pozuoti,tai ne maniskis i krumus deda ... | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/12/2011, 10:46 pm | |
| - Citata :
- Tikrai smagu kai suniukams patinka pozuoti,tai ne maniskis i krumus deda ....
Aušra, apie patikimą čia kalba neina Čia yra darbas, už kurį šuo yra giriamas, už kurį gauna kasniuką, vat ir visas patikimas pozuot O kai dirba profesionalus fotografas plius kinologas (čia tipo aš ) tai va toks rezultatas ir gaunamas | |
| | | | Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 7/12/2011, 10:01 am | |
| Oj fainulka, patinka ji man su šita savo firmine šypsena, vampyriukas | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/12/2011, 12:11 am | |
|
Paskutinį kartą redagavo Sabina, 1/1/2012, 4:55 pm. Redaguota 1 kartą | |
| | | Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/12/2011, 8:57 am | |
| Nuostabiai graži kalėdinė dovana "Liubaviukams". Sabina, šaunuolė tu ! Gražių visiems švenčių ir naujų skambių pasiekimų kitais metais !!! Jūs šauni komanda ! | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/12/2011, 5:17 pm | |
| Ačiū, tau, Aida! Tu, kad ir neturėdama "liubavo" šuniuko, žinok, kad esi mūsų labai gera draugė ir aš labai džiaugiuosi, kad mums gaunasi gražiai draugauti, neturint vieno veislyno šunų Juk ne veislynas svarbiausia, o tai, kad mus visus vienija meilė tai pačiai veislei Ir naudojantis proga dar noriu tau padėkoti už visapusišką palaikymą, už tai, kad moki pasidžiaugti ir mūsų pergalėmis, kad nepamiršti pasveikinti mūsų įvairiomis progomis ir dar už pagalbą tvarkant naują liubavo veislyno tinklapį | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/12/2011, 8:37 pm | |
| - Citata :
- Juk ne veislynas svarbiausia, o tai, kad mus visus vienija meilė tai pačiai veislei
Sabina, aukso žodžiai Mus vienija meilė šunims, aš labai džiaugiuosi suradusi tokių draugų būtent per pinčerius O jeigu galiu padėti ten kur galiu tai man teikia tik malonumą... Dar kartą sėkmės jums, visai Liubavo komandai | |
| | | Greta Mažylių klasė
Prisijungė : 2009-10-29
| | | | Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 1/1/2012, 5:34 pm | |
| Kaip ir pernai, šiais metais vėl nusprendžiau pasdžiaugti kartu su jumis, "Liubavo" pinčeriukų parodiniais rezultatais Šiais metais "Liubavo" veislynas pasipildė naujomis pergalėmis ir naujais titulais. Taigi, jau prie turimų titulų, 2011 metais uždirbti tokie pasiekimai mūsų pinčeriukų, žinoma, jų šeimininkų dėka, už ką esu labai visiems dėkinga Liubavo Alibi Aliaska - Interčempionė, Slovakijos čempionė, Baltarusijos Grand Čempionė, Rumunijos Grand ČempionėLiubavo Bravia Buckis - Interčempionė, Estijos Čempionė, Lenkijos Čempionė, Latvijos Čempionė, Baltijos ČempionėLiubavo Brighton Buckis - Lietuvos Čempionas, Baltarusijos ČempionasLiubavo Cappuccino Cream - Lietuvos ČempionėLiubavo Cool Cooper - Lietuvos Klubo Nugalėtojas 2011 Liubavo Dark Derby - Lietuvos Jaunimo Čempionė, Latvijos Jaunimo Čempionė, Lenkijos Jaunimo Čempionė, Rumunijos Jaunimo Čempionė, Baltarusijos Jaunimo Čempionė, Baltarusijos Jaunimo Grand Čempionė, Klubo Jaunimo Nugalėtoja 2011, Baltijos Jaunimo Nugalėtoja 2011, BISj-3, BISj-5, BIG-3Liubavo De Luxe - Lietuvos Jaunimo Čempionas, Latvijos Jaunimo Čempionas, Baltijos Jaunimo Nugalėtojas 2011, Lietuvos Klubo Jaunimo Nugalėtojas 2011, BISj-5Liubavo Daylight - Lenkijos Jaunimo ČempionasNa ir būtų neteisinga nepaminėti mūsų jauniausios parodų dalyvės, kuri dar buvo per maža surinkti titulus, bet parodose dalyvavo labai sėkmingai šuniukų ir maylių klasėse, tai Liubavo Eureka - 2xGeriausias Šuniukas, šuniukų BIS-1, šuniukų BIS-5; 4xGeriausias Mažylis, mažylių BIS-2, mažylių BIS-3Šiais metais mūsų veislynas dar dalyvavo du kartus veislynų konkurse ir konkurencijoje abu kartus laimėjo 1 vietą Noriu dar palinkėti, jaunai augančiai kartai ir jų šeimininkams sekmės parodose 2012 metais, linkiu tiems, kuriems iki titulų uždarymo likęs paskutinis žingsnis šiais metais žengti tuos žingsnius!!!!! Sekmės visiems begalinės ir svarbiausia mylėkite savo šunis, nesvarbu ar jie laimi parodose ar ne, ar dalyvauja parodose ar ne, juk tai yra svarbiausia!!! | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/1/2012, 10:21 am | |
| Šaunūs rezultatai, Sabina !!! Kasmet veislynas didėja, plečiasi parodose dalyvaujančių ir pergales skinančių šuniukų ratas. Sveikinu veisėją ir Liubavo pinčeriukus bei jų šeimininkus su šitokia gausybe puikių rezultatų praėjusiais metais. Linkiu, kad ateinančiais metais pergalių būtų dar daugiau ir dar skambesnių. Ir augančiam jaunimui, ir "senukams" - kuo didžiausios sėkmės !!! | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/1/2012, 5:30 pm | |
| Kokia miela Liubavukams dovanele Linkiu daug aukštų pasiekimų drakono metais,su šventėm brangieji | |
| | | Renata Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/1/2012, 12:53 pm | |
| Sabina, sveikinu su tokiais šauniais Liubavo šunų pasiekimais !!! Kuo didžiausios sėkmės jums ir kitais metais ! | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 8/1/2012, 11:54 am | |
| Aida, Aušra, Renata, dėkui, merginos už sveikinimus ir palinkėjimus! Šiais metais mes irgi esam jau numatę keletą kelionių ir parodų Lietuvoje Dar ir vadų tikimės šiais metais veislyne sulaukti ne vienos Pagyvensim pamatysim, ką mums atneš drakono metai Ir paįvairinimui, nauja Barbi nuotrauka | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 9/1/2012, 2:37 pm | |
| Sabina,Vis stebini su Barbi nuotraukom Pralinksminai,net mintis sove,o jeigu taip ant kalendoriaus virselio | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/1/2012, 10:00 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/1/2012, 10:13 am | |
| Gerai padirbėjot su komanda, Sabina, tiek gražių nuotraukų ! Tikrai pradžiuginai puikiais šunimis ir jų pateikimu ! Dabar jau lauksim vis daugiau ir daugiau... | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/1/2012, 10:38 am | |
| - Citata :
- Gerai padirbėjot su komanda, Sabina, tiek gražių nuotraukų !
Ačiū, Aida, bet darbas dar nesibaigia žinok Fotografai jau vėl neduoda ramybės, kada vėl bus galima fotografuot, labai jau jiems patiko, sako taip lengva dirbt su šitais šunimis, kad vienas kaifas toks darbas O ir šitos fotosesijos dar irgi nepabaiga, visų dar neatsiuntė, tai vis naujų sulaukiu - Citata :
- Dabar jau lauksim vis daugiau ir daugiau...
Tikrai bus ir nemažai | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/1/2012, 11:00 am | |
| Sabina, labai labai grazios nuotraukytes, Jusu sunys tikrai nerealus modeliukai Eureka tai isvis, man begalo patinka, ta jos galvyte, povyza, ir toks dar leliukiskas snukiukas Tik nesuprantu, vienose nuotraukose ausytes atrodo taip fainai nukirptos, viskas labai puiku, o paskutinej toks jausmas kad galiukas lenktas, lyg lenktai kirpta..gal as blogai matau?ar cia tiesiog ji nulenke taip? klausiu nes vistiek noriu Boniutei savo kirptu ausyciu bet nerandu nukirptu ausu taip tiesiau labiau..net nemoku apibudint kaip atrodyt turi, bet kad galiukai i sonus neziuretu, kai ziuri is priekio tikiuos nesuzpyksit, prisiknisiau | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/1/2012, 11:23 am | |
| - Citata :
- Eureka tai isvis, man begalo patinka, ta jos galvyte, povyza, ir toks dar leliukiskas snukiukas
Jo, jos išraiška dar visai vaikiška Jai va jau virš metų, o tik dabar pirma ruja prasidėjo. Vėlyvo vistymosi mergytė ta mūsų Eureka - Citata :
- Tik nesuprantu, vienose nuotraukose ausytes atrodo taip fainai nukirptos, viskas labai puiku, o paskutinej toks jausmas kad galiukas lenktas, lyg lenktai kirpta..gal as blogai matau?ar cia tiesiog ji nulenke taip?
Nu nuotraukos tam ir nuotraukos ir ne tik ausys skirtingai gali atrodyt, bet ir visas šuo Rakursas gi skiriasi, fotografavimo taškas. Nors aš tai kažkaip net dėmesio nebuvau atkreipus į jos ausis, kad jo ne tiesios Gal nulenkė taip, nežinau, gyvai pas ją labai tiesios tos ausys O šiaip, jei noras yra kirpt ir kad būtų nenulinkę ausys, tai aš manau, kad reikia kirpt neilgas ausis tada. Nes vistik ilgos ausys nori nenori paprastai kažkiek į šonus eina. Kad būtų ilgos ir visai kaip syga tiesios, turi būti labai tvirtos kremzlės. o ir su klijavimu reik nemažai padirbėt - Citata :
- tikiuos nesuzpyksit, prisiknisiau .
O už ką čia pykt? Už diskusiją ir savo nuomonę? | |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 10/1/2012, 11:47 am | |
| Kaip noreciau kad ir mano mergai taip velai ruja but, visai as jos nelaukiu baisu man del Rokio, nors ir kastruotas, reks paskiau kaip nupuses.. As siuo metu bandau mokytis fotkint, aisku pagrindiniai modeliai sunys, nes labiausiai susitart eina tai va pasiziuriu tokiu graziu nuotrauku ir pati bandau kazka isspaust Aciu, kad taip aiskiai apie ausytes paraset, nes daznai kai paklausi iskart kerta su tuo "draudziama ausis kupiruot", nors visur pilna kupiruotu man uzkliuvo ne pati ausies padetis, o pats pats ausies galiukas, toks uzlenktas. Na Bones ausytes nera labai ilgos, kremzle kietoka, dabar istisai laikau suristas, apsiprato jau ir nebedrasko ju, tai neprarandu vilties, kad paskui turesim stacias ausytes, kirptas ar ne, bet kad butinai stacios butu Kaip vyras sako prisiziuriu cia tu parodiniu ir savus "vaikus" kankinu O del to pykt ne pykt, tai paskutiniu metu bendraujant forumuose ir palietuskokia jautria, ypac sunu, tema, tai labai jau jautrus visi pasidaro, tai apsidraudziau | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" | |
| |
| | | | Veislynas "LIUBAVO" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |