| Veislynas "JUODASIS FAETONAS" | |
|
+5Sabina Ugnine Aida Dalia Juodasis_faetonas 9 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 8/8/2011, 7:50 pm | |
| Irma, kokie gražūs mažyliai auga Labai patiko mergytė, tikrai labai perspektyvus šuniukas auga manau! O sau pasilikti tokios gražuolės minčių nekyla? | |
|
| |
Juodasis_faetonas Veisėjas
Prisijungė : 2009-12-24
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 9/8/2011, 6:29 pm | |
| niekiap neturiu laiko susitvarkytis su nuotraukomis,ištisai dirbu arba ganau visa bandą sodyboje;) Artimu laiku bandysiu palepinti naujomis nuotraukytemis:)
Sau pasilikti suniuko kolkas nekyla ranka,ypac kai mano pacios pinceris yra super bjauraus charakterio,nesinori bristi i ta pacia upe antra kart,bet jeigu netycia mergaiciuke uzsiliktu,tai is dalies labai apsidziaugciau ,nes turetumem galimybe dar ir parodose sudalyvauti:)
ps.Patinukas jau uzsakytas i Vokietija,iskeliaus i veislyna,ir manau rodysis parodose ir tes gimine:)
Ir turbut dar nepaminejau kitos priezasties kodel nezadu pasilikti sios grazuolytes...ogi todel kad pas mane veislyne apsigyveno dar viena lietuvaitė ilgakasė-maltos bišonytė:) ir dar šį mėnesį turbut gris pas mane vienas is mano veistu sunu,del netinkamu auginimo salygu. | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 10/8/2011, 8:25 am | |
| Nu va kaip faina, kad berniukas isvaziuoja i rimtas rankas. Manau, kad tai yra labai svarbu Del pasilikimo sau ir bjauraus charakterio tai suprantu, jei Melyne yra problematiska, tai tikiu, kad nesinoretu sau apsunkinti gyvenomo vel. Kai pas mane tokiu problemu nera buve tai kitaip viska isivaizduoju tiesiog, kad pasilieki sau dar viena gera drauga, kuris tiesiog auga salia kito ar kitu, bet aisku jokiu dideliu problemu nesukeldamas ir sveikinu su dar vienu suniuku, su baltuke veislyne butu idomu ir jos nuotrauku pamatyt | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 14/8/2011, 8:14 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 14/8/2011, 8:56 pm | |
| - Juodasis_faetonas rašo:
- negalvojau ,kad tokio meilaus charakterio pinčeriai gali būti
Na va koks malonus atradimas , o aš, pavyzdžiui, net neįsivaizdavau, kad pinčeriai gali būti kitokie Dėkui už naujas mažylių nuotraukas, man labai visi patinka, bet Euforija tikrai be konkurencijos. Labai džiaugiuos, kad Emporis jau surado naujus namus, tikiu, kad ir kiti atras savo šeimininkus. Sėkmės !!! | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 22/9/2011, 1:26 pm | |
| - Juodasis_faetonas rašo:
- Emporis,surado naujus namus,keliaus į Vokietiją ir dalyvaus parodose
Tai kaip suprantu, vaikinukas jau iškeliavęs į Vokietiją ? Sėkmės jam, gražių parodinių pasiekimų , nes jis to vertas ! O kaip sekasi kitiems, jie vis dar ieško sau namučių ? Gal naujų nuotraukų turit... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 1/11/2011, 11:05 pm | |
| Sveiki, turim šiektiek naujienų apie pirmuosius savo pinčiukus Visi mažyliai surado laaaabai puikias šeimas,ir savęs vertus šeimininkus. Emporis (EMPORIO ARMANI Juodasis Faetonas) iškeliavo į Vokietijos veislyną vom Juba Palace. Euforija (EUPHORIA Juodasis Faetonas) iškeliavo į Suomiją,veislyną Marzan. Euriukas(EURO STYLE Juodasis Faetonas) iškeliavo į puikią ,aktyvią šeimą Mažeikiuose. Kadangi negaliu nepasakoti apie kiekvieną iš jų atskirai,todėl pradžiai noriu jums pristatyti Emporį Emporio Armani Juodasis FaetonasGimęs 2011 07 07 Gyvena jis Vokietijoje,veislyne vom Juba Palace,su dar keleta kitų pinčerių. Namuose vadinamas Rio vardu. Tvirtas,kaulingas bernuželis su labai gražiu judesiu,drąsus ir gudrus. Karts nuo karto bandysiu papildyti temelė nuotraukytemis ir pasakojimais apie visus šuniukus. | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 2/11/2011, 8:29 am | |
| Nu va kaip fainai visi vaikai įsitaisė Gražus berniukas Rio Sėkmės jam Vokietijoje!!! Įdomu ir kitus paaugusius vaikus pamatyti | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 2/11/2011, 3:10 pm | |
| Sekančioji,mano mylimiausioji,nuoširdžiausioji,minkščiausioji ir apvaliausioji "spurgytė" Namuose vadinama Ella( Euphoria Juodasis Faetonas), iškeliavusi į Suomijos veislyną Marzan,gyvena su koliu,nykštukiniu pinčeriu ir šuniu-liūtuku. Jau ir stovinčiom ausytėm labai ankstyvame amžiuje:) Savininkė pirko savo malonumui,parodų dalyvavimui,o dėl veisimo nežinia kaip bus,lygir nebuvo tokios minties. Kai pamačiau ją ūgtelėjusią,tai galvą matau atsigimusią į mamą,nors vadoje buvo vos ne mažiausia,žaislinė,trumpiausio snukiuko lėlytė. Abu broliukai bus nulėpausiukai,o sesutė stovinčiomis ausimis,taip pat visi trys liks nekupiruoti. | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 2/11/2011, 5:23 pm | |
| Smagu skaityt tokias naujienas, kad vaikai visi turi naujus namus, mylimi ir laimingi Rio tikrai toks tvirtas vaikinas, o Ella labai elegantiška Žodžiu, gražūs vaikai auga, yra kuo džiaugtis veisėjai, na ir lieka laukti gražių pergalių parodų ringuose | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 2/11/2011, 7:10 pm | |
| Ačiū Aida,Sabina,laikau kumščius ,kad išaugtų sveiki ir verti dėmesio | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 2/11/2011, 7:38 pm | |
| Irma, Ella labai graži mergytė Labai man jos išraiška patinka, mėgstu tokias galvas, kitaip tariant tokius veidus | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 3/11/2011, 5:18 pm | |
| o Man kaiptik iš priekio žiurint snukis nekrenta į akį,neimponuoja,bet profiliu man ji patinka :) | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 3/11/2011, 7:05 pm | |
| Ne, man vistik labai grazus jos veidelis ir būtent iš priekio | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 5:18 pm | |
|
Paskutinį kartą redagavo Juodasis_faetonas, 19/4/2012, 9:12 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 6:27 pm | |
| Oho, kiek grozybiu atnaujintoj temelej O kokie nuotykiai ? labai butu smalsu isgirsti | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 6:57 pm | |
| Irma, kiek naujienu, per toki trumpa laika Svekinu su naujais augintiniais ir svarbiausia su svajones issipildimu Mazute labai miela atrodo Nors cichai kitokie ir nebuna man atrodo Zinok, labai patiko Melynes dukryte Labai grazi auga kalyte!!! Sveikinu!!! O va dar klausimas is Melynes vaikisku nuotrauku. Minejai, kad pas ja truksta pigmentacijos ant nosies, bet mazytes nuotraukose matosi kad nosis visiskai juoda! Tai kaip cia yra??? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 7:07 pm | |
|
Paskutinį kartą redagavo Juodasis_faetonas, 19/4/2012, 9:13 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 7:17 pm | |
| Aciu uz sveikinimus :)
Jau chihua tai klounas suns kailyje:)....butent tokia ir mano Mazoji.
Smagu girdeti,savininke sake ,kad pagal ugi kalyte kiek mazesne uz mama, bet kas man nelabai patinka,kad ji isilgejo..
As nesakiau ,kad vaikysteje Strikse buvo nepigmentuota,jeigu gerai pamenu tai nosis prasviesejo gerokai virs metu amziaus,saltuoju periodu jeigu gerai pamenu,vasara nosis vel buvo juoda ,dabar irgi nera problemu su pigmentu:) Pas mus problemos tik su antsvoriu,kaip greit priauga,taip per kelias dienas gali zymiai ir numesti svori... | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 7:45 pm | |
| - Citata :
- jeigu gerai pamenu tai nosis prasviesejo gerokai virs metu amziaus,saltuoju periodu jeigu gerai pamenu,vasara nosis vel buvo juoda ,dabar irgi nera problemu su pigmentu:)
Dekui uz paaiskinima Kazkaip ne taip buvau supratus Atsiprasau | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 27/1/2012, 8:15 pm | |
| Nieko tokio,gal ne visada aiskiai issireiskiu | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 11/10/2012, 7:30 pm | |
| | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 11/10/2012, 7:38 pm | |
| koks mielas mazylis ,linkiu jam kuo silciausiu ir geriausiu namuciu | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 11/10/2012, 8:36 pm | |
| Aciu,panasu,kad busimi savininkai bus tikrai patys geriausi siam mazyliui | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" 11/10/2012, 9:04 pm | |
| labai dziaugiuosi kad mazylis tures mylimus seimininkus,ir siltus namucius | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "JUODASIS FAETONAS" | |
| |
|
| |
| Veislynas "JUODASIS FAETONAS" | |
|