| Kur ir kaip miega mūsų nykštukai | |
|
+6Naita Sabina deimpeck Aušra ERNESTA Aida 10 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 21/2/2012, 5:23 pm | |
| - Aušra rašo:
- O gal ji protestuoja kad i boxiuka nakciai uzdarai
Į lovą nakčiai nori, ne kitaip... | |
|
| |
ERNESTA Jaunimo klasė
Prisijungė : 2011-11-07
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 22/2/2012, 4:14 pm | |
| Susitvarke jau viskas, tingejo merga laukt pagavau viena kart beciurlenancia ir nupurciau nuo dusios, tuom ir baiges Bando ji vis namie prie valdzios prisitrint ir vieta uzimt, nepavyks Ausra, Aida, kad zinokit ji nesiverzia i lovas, zino kad sekmadieniais rytais gali padet vyrui pabaigt miegot ir viskas, kitom dienom net nelipa i musu lova. | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| |
| |
ERNESTA Jaunimo klasė
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 22/2/2012, 5:30 pm | |
| Buna gi kai visi susikraustom i viena lova, tai mes su vyru biski aptrypti liekam | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 22/2/2012, 6:25 pm | |
| - ERNESTA rašo:
- Bando ji vis namie prie valdzios prisitrint ir vieta uzimt, nepavyks
Va va dažniausiai visi pinčerių kvailiojimai reiškia pasitikrinimą, ar kartais ne jis jau patapo gaujos vadu - ERNESTA rašo:
- kad zinokit ji nesiverzia i lovas
Nelabai įsivaizduoju pinčerio, miegančio ne lovoj Mūsiškis pradėjo miegot su mumis nuo to laiko, kai pats pradėjo užšokt ant lovos Aš kartais juokauju, kad miegu su trim vyrais - vyru, šuniu ir katinu... | |
|
| |
ERNESTA Jaunimo klasė
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 23/2/2012, 10:05 am | |
| Aida, jau tas ju tikrinimas kaip vargina, viena ereli nugesini, ziurek kitas jau bando Paskutinis Rokio bandymas, baiges skylem pas mane ant rieso, buvau giliai nustebus is netiketumo Mes zinok niekad ju i lova neleidom, nekviete, nes ir taip konkurentu netruksta vis dar jaunesnioji dukra paryciais parsikrausto..tai jei dar sunys, tai tektu man ant grindu gulet O ant divano visad leidziam, dukros dar ir apklosto juos | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 23/2/2012, 11:15 am | |
| - ERNESTA rašo:
- Paskutinis Rokio bandymas, baiges skylem pas mane ant rieso
Oho nieko sau Aš tai džiaugiuos, kad bent katinas savo viršaus nedemonstruoja ir su šuniu nesivaržo dėl gaujos vado vietos, nes šuns sisiuką išvalai ir tiek, o jau katino tai gali valyt nevalęs, vistiek dvokia Su tom lovom tai taip jau ir yra, jei nuo mažens pripranta, kad negalima, tai paskui ir nereikia. Bet man tai smagu, kai mūsų "vaikai" susikrausto į lovą, ir kojas pašildo, ir taip smagiau Su Smagiu tai išvis vakarais turim savo glaustymųsi ir trynimųsi ritualą, be to beveik nei vienas vakaras neapseina | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 31/3/2012, 6:43 pm | |
| As pritariu kad pinceriukas miegotu lovoje su seimininku, juk taip miela kai prisiglaudzia salia, silta ir smagu, jis juk irgi yra seimos narys | |
|
| |
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 17/4/2012, 8:08 am | |
| As esu nei uz nei pries pinceriu miegojima lovoje :) Tai sprendzia seiminikai kaip jau kaip patogu ar reikalinga :) Mano pacios sunys visada miegojo ir miega lovoje su manimi, bet tik todel, kad as pati to noriu ir man tai patinka :) P.S. Beje man atrodo, kad sioje temoje nukrypom nuo temos Aida, gal reiktu sukurti nauja tema apie pinceriu miegojima lovose ir perkelti diskusijas ten? :) | |
|
| |
Naita Šuniukų klasė
Prisijungė : 2012-04-22
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 22/4/2012, 8:02 pm | |
| Musu Naitute irgi stengiasi dabar zymeti teritoja. Gaudom, baram, bet paskutiniu metu be rezultatu. Ypac pas labradora i patalus sisioja. Tik jei nubego i miegamaji, tai varys i labradoro patalus.
O siaip miega lovoje, su dukra :). Jos abi dideles drauges. | |
|
| |
S.Karolina Šuniukų klasė
Prisijungė : 2012-06-08
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 8/6/2012, 5:15 pm | |
| Mūsų Gintarėlis irgi mėgsta į lovą įsmukti :D dieną, ramiu metu, visada ant jos snaudžia, net ir dabar parpia ant nugaros, bambą išvertęs :D o naktį pirmiausia mane (šeimininkę) "paguldo" į lovą..ir tik tada jau Ramiai eina miegoti į savo guolį :)) bet atsibudus beveik visada pirmiausia pamatau Gintarėlio snukutį ant savo pagalves :D įslenka naktį į lovą kipšiukas.. :) o jau kaip žadina 6val ryto į lauką vesti..naglumo viršūnė-tikrąja to žodžio prasme lipa ant galvos,gulasi ant jos, šokinėja ant pilvo, laižo veidą, amsi..ilgiau nei 06:05 neišguliu :D | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 8/6/2012, 6:10 pm | |
| Oi fainuolis koks Gintariukas Mūsų Smagis irgi toks pat bučiuoklis rytais būna... Bet jeigu aš jį pasiguldau prie šono, tai "sutinka" dar šiek tiek pamiegoti | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 11/6/2012, 11:11 pm | |
| Jeigu apie gulejimo ypatumus,tai maniskis ryte visada kakla apsikabina kai tik prasimerkiu,pamates kad as toliau miegu vel ramiai prigula pasonen | |
|
| |
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 11/6/2012, 11:31 pm | |
| Maniskiu tai is lovos anksti neisversi net noredamas As ir atsikeliu ir darbus dar nuveikt speju kol tos dvi lovoj voliojasi ir niekaip keltis nepriprasysi. Sakau einam i lauka. Pasiziuri lyg sakytu eik pati mes dar pagulesim Tokios tingines, kad net ne kaip pinceriai tiesa sakant. Ir guli svarbiausia kencia nei reikalu daryt nereikia nieko. Neisivaizduoju. Dar su Barbi tai lengviau susitart, o mazoji tai isvis ne pro kur. Gali nesisiojus nekakojus gyvent, kad tik lovoj | |
|
| |
Burbulaz Jaunimo klasė
Prisijungė : 2012-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 15/7/2012, 2:56 pm | |
| Sabina, atrodo lyg skaityčiau apie saviškę, pas mus tas pats, 7val ryto neina jos iš lovos iškrapštyt, įsikuičia tarp patalų, šauki tai nei juda nei atsiliepia, tada atkasi ją iš po tų kaldrų visų, tai dar baisiai tokiu nepatenkintu žvilgsniu pašnairuoja, bet kruta po biskį, jau tokia miegalė, jai be problemų parpt iki pietų | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 15/7/2012, 4:39 pm | |
| Nu mergaitės, aš apakus, kaip jums gerai rytais Mūsiškis paskui, aišku, gali parpt nors ir visą dieną, bet iš ansktaus ryto į lauką - šventas reikalas | |
|
| |
Burbulaz Jaunimo klasė
Prisijungė : 2012-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 15/7/2012, 7:25 pm | |
| Mergaitėms ryte grožio miegas - šventas reikalas | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 25/10/2012, 9:30 pm | |
| Pas mus dabar yra du nikstukai ir jie miega labai grazei ypatingai musu mazoji TINUTE.ji miega ant pagalves ir kojytem i virsu | |
|
| |
pile808 Mažylių klasė
Prisijungė : 2012-08-22
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 26/10/2012, 10:47 am | |
| JOOOO, skaiciau,juokiausi iki asaru.Ir musu namuose tokie patys nuotykiai.Kai Falco atvyko i musu namus ,mes aplink ji labai 'tupinejom'. Jis greitai susigaude ,kas yra kas ir pasijaute liutu karalium. Vyras ir sako: ar nepastebejei kas cia valdo situacija? Taip pasvarstem ir nusprendem imtis priemoniu. Tai 3 naktys miegame be jo.Pirma nakti pasikankinom iki triju nakties, antra iki pirmos,o sia nakti ,pusvalandi duris pakrapste ir uzmigo. Taip,taip sugeba priarteti,papirkti savo meilikavimais,kad negali atsispirti. Kaip liaudyje sakoma: niekas kitas taves taip nepasitinka prie duru kaip tavo suo. Visiems mums truksta meiles silumos,... o musu mazieji draugai- gyvunai,tai suteikia. | |
|
| |
arija Šuniukų klasė
Prisijungė : 2012-12-25
| |
| |
deimpeck Veteranų klasė
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai 25/12/2012, 4:17 pm | |
| kaip miela kai tai miega musu augintinei | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kur ir kaip miega mūsų nykštukai | |
| |
|
| |
| Kur ir kaip miega mūsų nykštukai | |
|