Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Kaip aš suradau šį forumą 27/2/2011, 4:11 pm | |
| Kviečiame naujokus ir senus forumo dalyvius pasidalinti, kaip radote šį forumą. Būsime dėkingi už informaciją. Administracija
Paskutinį kartą redagavo Aida, 2/3/2011, 10:57 am. Redaguota 1 kartą | |
|
Justina Šuniukų klasė
Prisijungė : 2011-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Kaip aš suradau šį forumą 1/3/2011, 10:21 pm | |
| Man šį foruma rekomendavo draugė, kurią visi čia pažįstate. Ji vardu Sabina. Ji labai gražiai atsiliepė apie šį forumą. Pagarba moderatoriams, kad čia tokia draugiska atmosfera, jokių pletkų, ar ginčų ir purvo Sėkmės visiems forumo dalyviams :) Daug gražių įdėjų ir temų šiam forumui | |
|
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kaip aš suradau šį forumą 2/3/2011, 9:58 am | |
| Dėkui, Justina, už išsakytą nuomonę ir gerus palinkėjimus forumui. Jeigu mes visi forumiečiai gražiai ir draugiškai bendrausim, tai tikiuosi taip viskas ir bus - Justina rašo:
- Pagarba moderatoriams, kad čia tokia draugiska atmosfera, jokių pletkų, ar ginčų ir purvo
Toks ir buvo pirminis forumo įkūrėjų (Dalios, Sabinos ir mano, turinčių graudžios patirties kitam forume) užmanymas - draugiškas, dalykiškas, kolegiškas bendravimas, nerezgant intrigų, neskirstant šunų ir jų šeimininkų į gerus ir blogus, be pavydo ir apkalbų Džiaugiuos, kad šis forumas tapo jaukiais virtualiais namais mums ir mūsų mieliems augintiniams ir už tai ačiū visiems dalyviams Na ir apklausą tęsiame toliau, o pagal rezultatus spręsime, reikia mums daugiau reklamos ar ne | |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kaip aš suradau šį forumą 21/5/2012, 11:49 pm | |
| Labutis Aida, Gal jus galite man parasyti savo e-mail? Labai reikia jusu patarimo. Jei ka, mano email - likelate@gmail.com Busiu labai jums dekinga jeigu su manimi susisieksite ir po to paaiskinsiu kaip kas |
|
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kaip aš suradau šį forumą 22/5/2012, 6:44 am | |
| Pincer, sveiki, Parašiau jums e-mail, tik noriu priminti, kad pagal forumo taisykles turite prisistatyti temoje "Susipažinkime" | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kaip aš suradau šį forumą | |
| |
|