| Veislynas "LIUBAVO" | |
|
+18Burbulaz S.Karolina deimpeck MildaK natusia Renata ERNESTA Greta Justina Juodasis_faetonas EgleT. Aušra Viktorija Aida Ugnine Dalia Saniii Sabina 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Burbulaz Jaunimo klasė
Prisijungė : 2012-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 14/7/2012, 11:31 pm | |
| Kokie burbuliai didžiausios sėkmės mažyliams ringuose, skanių kauliukų, minkšto guoliuko, švelnių rankų ir šiltų namų | |
|
| |
Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 15/7/2012, 4:47 pm | |
| Sabina, labai faini tavo kukuliai Tikiuos palepinsi mus ir daugiau nuotraukyčių... Gal vardus jau turi mažiai ? | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| |
| |
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 17/7/2012, 9:03 am | |
| Burbulaz, Aida, Ausra, dekui merginos! - Citata :
- Kaip sugebat susodinti visus ir neissilaksciusius nufotografuoti ?
O kas sake, ad jie neissilakste? Jie jau negyvi cia po lakstymo! Cia klausimas kitas turetu kilt, kaip mes juos sugebejom susodint, nes visi kaip lapai griuvo miegot ir jau reakcijos i nieka jokios nebuvo nuo nuovargio, o tik gult ir nosis i zeme subest, kad tik ramybej paliktu | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/7/2012, 11:36 pm | |
| | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/7/2012, 11:38 pm | |
| labai grazi stovesena situ mazyliu ,didziausios jiems sekmes,manau jie pasieks geru rezultatu parodose | |
|
| |
Burbulaz Jaunimo klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/7/2012, 11:45 pm | |
| 5-oji kalytė mano akimis žiūrint tokia išskirtinė, grakšti man labai patinka | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/7/2012, 11:45 pm | |
| MAno tikslas ne parodos, o pirmiausia tai, kad mazyliai pakliutu i mylincias rankas ir butu mylimi ir teiktu dziaugsma seimoms i kurias jie papuola! O jei seimininkams idomu ir jie dar savo augintinius rodo parodose, tai man yra tik malonus priedas! Tai tiek Parodos tai dar ne svarbiausia gyvenime! | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/7/2012, 11:47 pm | |
| - Citata :
- 5-oji kalytė mano akimis žiūrint tokia išskirtinė, grakšti man labai patinka
Dekui! Jinai yra smulkiausia vadoje, bet pati elegantiskiausia, graziai sudeta. Man jinai patiko kai maciau. O kas isaugs, ateitis parodys | |
|
| |
Burbulaz Jaunimo klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/7/2012, 11:55 pm | |
| Puikiai pasakyta Sabina, net neturiu ką bepridėti gerai sakot, laikas parodys, tuo labiau kai šuniukai taip greitai auga... | |
|
| |
Reda Š.
Prisijungė : 2012-06-19
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 20/7/2012, 2:10 pm | |
| Labai gražūs mažyliai. :) Jaunų šuniukų nuotraukos labai gera mokomoji medžiaga. Vėliau juos bus galima lygintii su suaugusių šunų. Taip lavinama akis, ypač tiems, kad planuoja rodyti šunį parodose. :) | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 20/7/2012, 7:10 pm | |
| Sabina - graži vada, visi tokie kompaktiški, elegantiški, labai man patiko galvos. Superiniai vaikai, pačių geriausių jiems šeimininkų ir puikios parodinės karjeros !!! | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 20/7/2012, 7:16 pm | |
| Reda Š., Aida, dekui merginos, uz jusu nuomone! | |
|
| |
ERNESTA Jaunimo klasė
Prisijungė : 2011-11-07
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 5/8/2012, 8:52 pm | |
| sveiki Sabina, kokia grazi vada, ta vienintele ryzike, tai nereali, labai jos arba va tokios noreciau, man jos veidukas..kazkas tokio, uzburiancio, kiek per FB pamatau uzsihipnotizuoju i ja ziuredama, o ir per TAVO AUGINTINIS vienaryt maciau, labai faina, plius tiek pinceriuku parode, ir taip saviskiu pasiilgau, net apsiasarojuos i jusu chebryte beziuredama Linkiu maziukams kuo geriausiu nauju seimu | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 13/8/2012, 5:08 pm | |
| Dekui, Ernesta, uz tokius mielus atsiliepimus apie musu H vada ir uz komplimentus musu ryzukei Ji jau beveik dvi savaites kaip dziugina savo naujuosius seimininkus Kita savaite pasidarys antra skiepuka ir atvaziuos rodytis mociutei Sabinai Labai rupi ja pamatyt jau paaugusia Odel patikimo, tai gal jau metas ir apie trecia pinceriuka susimastyt, apie ryzuka Kur du ten ir treciam vietos atsiras
Paskutinį kartą redagavo Sabina, 22/8/2012, 6:35 pm. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 22/8/2012, 6:29 pm | |
| Na ka, musu H vados mazyliai jau visi rado savo mylincius seimininkus Kai kurie jau naujuose namuose, kai kurie dar laukia isvykimo i juos Tikiuosi ne vienas is naujuju seimininku ateis ir i foruma Noriu palinketi mazyliams meiles ir tarpusavio supratimo su savo seimininkais, tikiuosi dziuginsit vieni kitus ne vienerius metus Manau bus sazininga is mano puses ikelti Renatos Plumpienes nuotrauka su H vada, nes jinai juos visus uzaugino, rupinosi ir mylejo Esu jai labai dekinga uz galimybe Krista panaudoti musu veislyno veisliniam darbe!!! | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 22/8/2012, 7:43 pm | |
| Džiugios naujienos, Sabina Palinkėsim ir mes mažyliams pačių geriausių namų ir mylinčių mamų bei tėčių Jau kokia nuotrauka šilta - super !!! - Citata :
- Tikiuosi ne vienas is naujuju seimininku ateis ir i foruma
Aš irgi labai tikiuosi, Sabina, pasistenk visus pakviesti O vieną jų - Aną - mes jau turim, tik ji vėl kažkur prapuolė | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/8/2012, 7:28 pm | |
| Ana neprapuole, kalbejau su ja, sake labai siuo metu uzsiemus, ne iki forumo kolkas, bet sake tikrai neprapuls | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 29/8/2012, 5:04 pm | |
| - Citata :
- Labas Sabina, ar galetumete trumpai charakterizuoti Liubavo Dark Derby,nes planuoju pirti jos vaikuti. Ir labai smalsu kaip gyvena Hollywood Hero, jo pagrindiniai charakterio bruozai. Isanksto dekoju.
Apie Hollywood Hero neatsakysiu, nes jis auga ne mano namuose, o Renatos namuose, kartu su savo mama ie seserimis, ten kur ir gime Apie ji reikia klausti pas Renata pacia APie Derby atsakyti galiu, pazistu ja kaip nulupta Nepaprastai meili, buciuokle ir apkabintoja, nes uzsilipa ant keliu ir apsikabina priekinemis kojytemis apie kakla, kaip mes ja vadinam - lipuchka, prisiploja kaip blynas ir gali taip ilgiausiai but KAs liecia temperamanta tai jinai yra degantis suo tikraja ta zodzio prasme. Nepaprastai temperamentinga! Sitas suo is gyvenimo ima viska ka tik galima kaip mes is jos juokiames. Jinai butu tobulas suo dresurai, nes butu kur nugesinti jos temperamenta. Va tokia jinai pas mus JAi reikia demesio ir darbo su ja. | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/9/2012, 1:21 pm | |
| Musu veislyne ir vel pagausejimas 2012 09 05 gime Liubavo I vada Teveliai: Liubavo Cool Cooper ir Liubavo Dark Derby uzturejo dvi dukrytes ir viena suneli | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/9/2012, 3:10 pm | |
| Tai šaunios naujienos, Sabina, sveikinam LIUBAVO su pagausėjimu !!! Derbi linkim daug pienelio, o mažiukams augti sveikiems ir stipriems Ir lauksim pirmųjų nuotraukų | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/9/2012, 4:43 pm | |
| didziausi sveikinimai veislynui su pagausejimu,maziukams stiprybes ir graziu geru namuciu linkime ,nekantrei laukiame mazyliu foto:) | |
|
| |
pile808 Mažylių klasė
Prisijungė : 2012-08-22
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/9/2012, 11:38 pm | |
| | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 13/9/2012, 8:29 pm | |
| | |