| Veislynas "LIUBAVO" | |
|
+18Burbulaz S.Karolina deimpeck MildaK natusia Renata ERNESTA Greta Justina Juodasis_faetonas EgleT. Aušra Viktorija Aida Ugnine Dalia Saniii Sabina 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
MildaK Šuniukų klasė
Prisijungė : 2012-02-06
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/2/2012, 10:36 pm | |
| Nuoširdžiausi sveikinimai susilaukus tokiu gražučiu pagranduku!! :) Tikri miniatiūrai rotveileriukai :) Tiesiog ir norisi išbučiuot mažiukus! :D | |
|
| |
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 9/2/2012, 9:45 am | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 9/2/2012, 11:56 am | |
| Apžiūrėjau visas nuotraukas ir čia, ir saite, ir facebooke - tokie faini mažuliukai Ir vaikai ir nuotraukos - visi fantastiški Bet kaip greit laikas bėga, rodos, ką tik gimė, buvo užsimerkę, o va jau tuoj stovėsenas nagrinėsim | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 9/2/2012, 12:00 pm | |
| - Citata :
- va jau tuoj stovėsenas nagrinėsim
Taip, Aida, labai greit laikas lekia... Šį savaitgalį prašysimės vėl į svečius pas Vika manau Gal ir pirmas stovėsenas bandysim padaryt | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 11/2/2012, 10:02 pm | |
| Tikri nykstukai,labai labai mieli mazyliai lauksim parodiniu stovesenu.. | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/2/2012, 8:48 am | |
| Na ka, paaugo musu F mazyliai, jau 6 savaites siandien, visai jau dideli vaikai ir savarankiski tampa Greitai prades jau pas savo naujas mamas ir tecius issivazinet Padarem pirmas stovesenas, tai bandom rodytis Liubavo Fine Fortune Liubavo Focus Liubavo Fun Time | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/2/2012, 9:13 am | |
| Sabina, gražūs vaikučiai Man mergytė labiausiai patinka , nors šiaip visi labai panašūs. Keliauja kuris nors į užsienį, ar visi Lietuvoj liks ? | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 24/2/2012, 3:33 pm | |
| Dėkui, Aida Fortuna lieka Vilniuje, Focus vaziuoja i Druskininkus, o Fun Time isvaziuoja į Estijos sostinę Taliną | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/3/2012, 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 7/3/2012, 4:48 pm | |
| Labai linksmos Snupiko nuotraukos, o jau ta beveik tarnaujanti poza tai nereali Smagaus susitikimo su vaiku | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 9/3/2012, 6:51 pm | |
| Koks dailus Barbi sunelis Snupikas | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 17/3/2012, 7:29 pm | |
| Na ka, nebegaliu tverti savo kailyje is dziaugsmo viena, tad nusprendziau pasidalinti savo dziaugsmu su jumis Stai jau penkios dienos, kaip musu namuose straksi dar viena mergyte pinceryte Retro Jinai yra labai ilgai lauktas vaikas musu namuose, jinai yra musu Regbi anuke, Ziogos dukryte Laukiau sios mergytes jau seniai, dar jinai net pradeta nebuvo, o as jos jau labai laukiau ir pagaliau atejo tas metas, kada jinai gime, paaugo ir atvaziavo i musu namus, pas savo teta Barbi Jinai labai panasi i Zioga, o reiskias ir i musu mylimiausia Regbi ir tai mane be galo dziugina! Myliu sia mergyte nuo pat jos atsiradimo siame pasaulyje Pilnas dokumentinis mergytes vardas - Liubavo Fine Fortune Ir kaip pasakytu katinas Matroskinas, dabar as esu dvigubai laimingesne nei buvau, nes mano namuose vel dvi kalytes pincerytes, abi Regbi palikuones, dukra ir anuke ir as tikrai esu be galo laiminga!!! Po Regbi netekties, maniau, kad toks metas mano sirdyje jau nebeateis... Zinau, kad niekas nepakeis Regbi, tustuma sirdy liks amziams, bet mazyle jau priverte mane patiketi, kad ne viskas dar prarasta, kad bus dar dziaugsmo musu namuose Aciu jai uz tai! Tad pristatau placiajai visuomenei, musu nauja seimos nare Retro | |
|
| |
Viktorija Veisėjas
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 18/3/2012, 6:46 pm | |
| Linkiu jums daug graziu akimirku kartu :) Dziugu,kad vaikas bus mylimas :) As jau jos pasiilgau,bet guodzia tai,kad jinai gerose rankose :) | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 19/3/2012, 9:14 am | |
| Sabina, labai džiugi žinia ! Tikiuosi, kad mažylė suteiks tau begalę džiaugsmingų akimirkų Ji juk tokia miela, tas akių žvilgsnis sminga tiesiai į širdį ... Sveikinu su nauja šeimos nare | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 19/3/2012, 5:02 pm | |
| Sabina,kaip dziugu girdeti apie nauja seimos nare, pinceryte Retro, jusu namuose Dabar tavo sirdute papildyta nauju dziaugsmeliu ir mielu rupesteliu | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 20/3/2012, 3:21 pm | |
| Viktorija, Aida, Aušra, dėkui jums už sveikinimus ir palinkėjimus Šiandien lygiai savaitė, kai mažoji Retro apsigyveno mūsų namuose,,, sakau tai todėl, kad man atrodo, kad jinai pas mus buvo visada, labai keistas jausmas Bet taip gera ir smagu, jinai labai miela mergytė, jai labai reikia žmogaus draugijos. Gali būti pavargus, bet miegot vistiek neina, būna šalia nors tu ka. Ji tokia mažytė, o elgiasi kaip suaugęs šuo... Tai mane labai stebina, bet labai įdomu stebėti ją Tikiuosi išaugs protingas šuo iš didžiosios raidės kaip ir jos močiutė Regbi... | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 22/3/2012, 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 23/3/2012, 9:31 am | |
| Gražuolė tavo mergytė, šitose nuotraukose šiek tiek liūdna, sakyčiau, o gal susimąsčiusi arba pavargusi ? Tikriausiai ilgai dūko ir dabar poilsio valandėlė Džiaugiuosi, kad turi tokį fainą sutvėrimą, kuris, tikiu, atima visą tavo laisvalaikį | |
|
| |
Aušra Pereinama klasė
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/4/2012, 7:44 pm | |
| Kaip mazyle Retro auga ? ar daug sunybiu iskrecia ? | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 3/4/2012, 10:13 pm | |
| - Citata :
- šitose nuotraukose šiek tiek liūdna
Ne, Aida, liudeti jai ner kada :) Cia jinai saulyteje sildosi :) - Citata :
- Džiaugiuosi, kad turi tokį fainą sutvėrimą, kuris, tikiu, atima visą tavo laisvalaikį
Jinai atima vsa mano laika ir laisva ir ne laisva As jai stengiuos maksimaliai daug laiko isskirt kiek tik galiu sau leisti ir nuo to kaifuoju Jos labai graziai draugauja su Barbi! Tiesa sakant, mane stebina toks Barbi geranoriskumas ir leidimas mazei lipti sau ant galvos... Nezinau is kur tiek pakantumo pas Barbi sitai mazai isdaigininkei, nes iki siol Barbi nera priemus i namus taip geranoriskai nei vieno suns... - Citata :
- Kaip mazyle Retro auga ? ar daug sunybiu iskrecia ?
Tfu tfu tfu del tu sunybiu, bet jau greit menuo kaip jinai pas mus namie, o nusiskundimu neturiu! Pati stebiuosi, nes imdama mazyle buvau pasiruosus daug kam Nors nei vienas mano pinceris man niekada nuo mazens nera keles jokiu problemu, bet prisiskaicius forume kaip buna pas kitus, nusiteikiau, kad bus jau ir mano eile isbandyt visas tas sunybes augancio suniuko ir musu namams, bet kolkas galiu tik pasidziaugt mazyles supratingumu ir paklusnumu Grauzti negrauzia isskyrus su zaisliukais zaidzia sunims skirtais, sisiu ir kaku daro ant laikrasciu, tiesa kartais buna nepataiko, kojytes buna pvz priekines ant laikrascio ir jinai isivaizduoja, kad sisioja ant laikrascio, o uzpakalis tuo tarpu buna uz laikrascio ribu Bet taip nedaznai pasitaiko Matysim kaip ten bus veliau, o kolkas galiu tik pasidziaugti O dar siandien mazyle apturejo fotosesija, tad turesim nauju nuotrauku, kurias butinai parodysiu ir jums Tad tiek ir naujienu siai dienai | |
|
| |
ERNESTA Jaunimo klasė
Prisijungė : 2011-11-07
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/4/2012, 10:43 am | |
| Kaip greit tas menesiukas prabego o atrodo katik maziuke namo parsivezet. Ir Barbi kokia saunuole, kad su maze draugauja. Matyt, liudna vis tiek vienai buvo, o cia stai ir drauge i kompanija. Labai lauksim mazytes nauju fotografiju, smagu stebet kaip auga.. dar neseniai i delna telpantis kleckas buvo, o dabar turbut isstypus gerokai | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 4/4/2012, 11:29 am | |
| - Citata :
- o dabar turbut isstypus gerokai
Ne, Ernesta, dar neisstypus :) Dar amzius ne tas :) Tas gresia siek tiek veliau Bet paaugus jinai tikrai stipriai palygint su tuo kokia kruopa namo parsivziau O stai ir viena nuotraukyte is vakarykstes fotosesijos :) Kolkas tik viena gavau, bet labai jau jinai pavasariu kvepia, o mes to pavasario ooooooiiiiii jau kaip laukiam | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/4/2012, 7:59 pm | |
| | |
|
| |
deimpeck Veteranų klasė
Prisijungė : 2012-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 7/4/2012, 1:03 am | |
| labai grazus mazylis | |