| Veislynas "LIUBAVO" | |
|
+18Burbulaz S.Karolina deimpeck MildaK natusia Renata ERNESTA Greta Justina Juodasis_faetonas EgleT. Aušra Viktorija Aida Ugnine Dalia Saniii Sabina 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dalia Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 1/3/2011, 9:46 pm | |
| Smagu, kad jau visa vada turi namus (o Edis, manau, gaus geriausius iš tų trijų jam siūlomų) Sveikinu, Justina, įsiliejus į pinčeriukų savininkų gretas ! . Tikrai nepasigailėsi . O ką darysi su mažylės ausimis? | |
|
| |
Justina Šuniukų klasė
Prisijungė : 2011-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 1/3/2011, 10:01 pm | |
| Dėkui Dalia už šiltą priėmima Savo Zylutei ausis statysiu manau. Čia aš dar žalia su pinčerių ausim, tad be Sabinos pagalbos ir patarimų neišsisuksiu. Gerai, kad tokią geranorišką ir nerealią veisėją turim. | |
|
| |
Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/3/2011, 8:49 am | |
| | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 2/3/2011, 8:54 am | |
| Dar pamiršau parašyti, kad Denio šeimininkė man atsiuntė visą sarašą parodų nuo balandžio mėnesio, kur planuoja dalyvaut su Denisu įdomu, kaip vaikui seksis parodose | |
|
| |
Aida Administratorius
| |
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 11/3/2011, 5:28 pm | |
| Šiandien buvau svečiuose pas Justina ir aplankiau savo paaugusias mergaites Štai, jos, mano gražuolės ir banditkos (12 savaičių amžiaus) Eureka (Zylė) Enya Ir abi kartu | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 12/3/2011, 6:06 pm | |
| Ajajai, fainulkos kokios abidvi Grazios mergaites auga, tokios panasios | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 15/3/2011, 11:16 pm | |
| | |
|
| |
Justina Šuniukų klasė
Prisijungė : 2011-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 15/3/2011, 11:20 pm | |
| Prasom prasom! As siandien darau namie generaline..... tad foto ikelsiu is sio fantastisko pasivaiksciojimo ryt. Sabina buvo nuostabus pavasario atidarymas su karsta arbata ir surio lazdelemis, su ciurlenanciu upeliu ir tirpstanciom kalvom :) | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 21/4/2011, 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 21/4/2011, 9:37 pm | |
| Aida, ačiū labai už sveikinimus Labai džiaugėmės ta pergale, taip smagu buvo Mažylė nepavedė, pasirodė puikiai, labai pamalonino eksperto Viktoro Avtuškos pasakimas, kad jinai ideali šiai dienai taip malonu girdėt tokius žodžius, ypač iš šnauceristo lūpų Na ir labai padžiugino jos pergalė šuniukų beste, tai buvo fantastiška Dėl rezultatų tai soriukas, neturiu. Tiesą sakant katalogo kaina 10 litų ir man pagailo pinigų Reik iš Renatos dalyvių sąrašo kažkaip išprašyt, o rezultatus tada jau aš tikrai atgaminčiau | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 7/5/2011, 11:13 pm | |
| Noriu pasidžiaugti, kad šiandien Jonavoje, veislynas "Liubavo" laimėjo 1 vietą veislynų konkurse Tipo, va kokie mes šaunuoliai Dėkui šeimininkams "paskolinusiems" savo šunis konkursui Braitas, Debesėlis ir Derby, puikiai pasirodė | |
|
| |
Aida Administratorius
| |
| |
Dalia Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 9/5/2011, 8:00 pm | |
| Sveikinu Liubavo veislyną! Jūs iš tikro šaunuoliai, o ne tipo Gaila, kad nespėjau pamatyt pasirodymo | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 31/5/2011, 9:27 am | |
| | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 12/6/2011, 11:43 am | |
| Aciu, Aida, uz sveikinimus ir ivertinima veislynu konkursuose Zinai, tikrai pajutau malonuma dalyvaujant sitam konkurse ir tikiuosi dar ne karta dalyvauti, nes Liubavo pinceriuku padaugejo, tai manau jie pagelbes dalyvaujant veislynu konkursuose Bet net turint jau ir gausu musu buri, ne visada pavyksta surinkti bent tris tarpusavy panasius sunis, tai tada atsisakau galimybes dalyvaut, ka padarysi... Pas mus gi yra ir juodu ir rudu ir kupiruotu ir nekupiruotu, tad kartais gaunasi misraine, o taip as dalyvaut nenoriu Na ir labai norisi pasidziaugti, nes veislyne uzturejom pirma INTERCEMPIONA gimusi Liubavo veislyne - tai musu pirmos vados veisimo kalyte - Liubavo Alibi Aliaska Tikiuosi tai ne paskutinis interis musu veislyne, nes pakeliui i interi jau yra nemazai ir kitu veislyno sunu Bet neuzbekim ivykiams uz akiu Gyvenkim, dalyvaukim parodose ir matysim rezultatus kiek veliau | |
|
| |
Greta Mažylių klasė
Prisijungė : 2009-10-29
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 12/6/2011, 2:32 pm | |
| Sveikinu tave Sabina , kad uždarei Barbiai interį . Dar sveikinu kad veialynuose laimėjai 1vietą . Kad šitiek darbo atiduodi GRIKIUI mano mylimam šuneliui . Dar džiaugiuosi kad Derbė šitaip lošia parodose . Nepasiduok ir toloau taip kovok . | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/7/2011, 1:24 pm | |
| Valio!!!!!!!!!! Mums atostogos ir kurį laiką jokių parodų Taip gera nieko neplanuot ir neorganizuot ir tesiog džiaugtis savo mylimų pinčerių kompanija ne parodose, o kasdienybėje mūsų pinčeriukai manau irgi būtų patenkinti jei suprastų, kad dabar jie atostogaus Tai va tiek kolkas naujienų Gal palepinsim kažkiek forumą mūsų augintinių nuotraukomis iš jų kasdienybės, o ne iš parodų kaip dažniausiai būna | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 6/7/2011, 1:58 pm | |
| Labai teisingas sprendimas, Sabina ! Juk pailsėt irgi reikia, tiek šeimininkams, tiek šunims. Tai linkim visiems gerų atostogų, gražių įspūdžių - Citata :
- Gal palepinsim kažkiek forumą mūsų augintinių nuotraukomis iš jų kasdienybės, o ne iš parodų kaip dažniausiai būna
O taip, svarbiausia, kad fotoaparatas neatostogautų Labai lauksim vasariškų nuotraukų | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 11/7/2011, 9:36 am | |
| Šiandien pas mus kaip ir šventė, kaip ir mažas jubiliejus, bet vistiek jaučiuosi kažkaip fainai, nes šiandien mūsų veislynui - 5 metai naudojantis proga noriu labai padėkoti visiems liubaviukų šeimininkams už meilę mūsų šuniukams, už tai, kad dauguma jūsų atsiradot mano gyvenime dėka šių fainų sutvėrimų, kuriuos mes visi labai mylime Ačiū jums visiems, žinokit, labai visus myliu ir labai vertinu jūsų draugyste ir pagalba man! Na ir atskiras, labai didelis ir širdingas ačiū mano pagrindinėms pagalbininkėms ir draugėms Natašai ir Viktorijai!!!! Dėkui jums už viską, jei ne jūs, manau daug kas veislyno veikloje šiai dienai būtų buvę kitaip Jūs nuostabios draugės ir ačiū jums už tai na ir dar viena proga šia proga - mūsų A vadai šiandien sukako 5 metai Apola, Aria, Aliaska, Arista, Atlanta - vsisoms mergytėms po bučkį, tikiuosi šeimininkai perduos | |
|
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 11/7/2011, 7:11 pm | |
| | |
|
| |
Viktorija Veisėjas
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 13/7/2011, 5:04 pm | |
| Sabina, su sukaktim :) Ir taipogi aciu tau,kad tu atsiradai mano gyvenime, to deka turiu labai faina laika tiek namie ,tiek parodose :) Nei dienos nesigailejau...... Linkiu dar ilgo gyvavimo ir dar puikesniu rezultatu :) | |
|
| |
Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 17/7/2011, 9:48 am | |
| Aida,Viktorija, dėkui už sveikinimus ir palinkėjimus Labai tikiuosi, kad mūsų gretos gausės, gimstant naujoms vadoms | |
|
| |
Sabina Administratorius
| |
| |
Aida Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" 23/8/2011, 6:25 pm | |
| Graži mergaitė užaugo ir visai nenuostabu, kad sulaukė daugybės pagyrų ir komplimentų iš savo naujųjų šeimininkų. Įsivaizduoju, Sabina, kad veisėjui tie pagyrimai, kaip balzamas širdžiai. Juk iš tikrųjų smagu, kad yra kuo džiaugtis ir didžiuotis, kai tavo darbas vertinamas patyrusių kolegų. Belieka tik pasidžiaugti kartu ir palinkėti didžiausios sėkmės Liubavo emigrantei ! Su didžiausiu nekantrumu lauksim gerų žinių iš Norvegijos | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Veislynas "LIUBAVO" | |
| |
|
| |
| Veislynas "LIUBAVO" | |
|