PUPPIES FOR SALE : PARDUODA ŠUNIUKUS : |
|
Lapkritis 2024 | Pir. | Antr. | Tr. | Kv. | Pen. | Št. | Sk. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| EWA Turkio Oazė | |
|
+5Sabina Aida Aušra Juodasis_faetonas ERNESTA 9 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
ERNESTA Jaunimo klasė
Prisijungė : 2011-11-07
| Temos pavadinimas: EWA Turkio Oazė 9/11/2011, 11:25 am | |
| Sveiki mano namie auga du perliukai is Panevezio, Juodasis Perlas T.O. namie Rokis ir Ewa T.O., kol kas dar be vardo, kvieciam Evute, bet nelabai reaguoja, tai teks ieskot kazko kito Bandysim isiliet i jusu buri, papasakot kazka apie save, isgirst patarimu ar atrast mazosios giminiu. Galim pasigirt, kad Rokio sese ir broli jau pazystam, nuaugo abu labai graziai, tikimes juos pamatyt kita karta kai tik grysim i Lietuvele | |
| | | Juodasis_faetonas Veisėjas
Prisijungė : 2009-12-24
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 10/11/2011, 6:39 pm | |
| Jeigu jau ieskote giminaiciu,tai butu smalsu suzinoti kas gi teveliai Rokio ir Evos? Laukiam nuotraukyciu | |
| | | Aušra Pereinama klasė
Prisijungė : 2009-10-21
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 10/11/2011, 6:49 pm | |
| Kaip miela jus matyti Aisku smagiausia kai i Lietuva griztat Labai lauksim broliuko Rokio ir mazyles nuotraukyciu .. Jei sunku mazylei varda isrinkti,gal galim padeti ? | |
| | | Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 10/11/2011, 11:01 pm | |
| ERNESTA, Sveikučiai, kaip smagu kad prisijungėt į mūsų būrį Iš tikrųjų čia rasit visokių giminaičių - ir tolimesnių, ir artimesnių. Labai labai lauksim jūsų nuotraukyčių, pasirodykit su savo gražuoliukais | |
| | | ERNESTA Jaunimo klasė
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 11/11/2011, 11:21 am | |
| Oj Ausra siulyk variantus Siuo metu mazyte kvieciam Bonnie, vyras siulo palikt si varda, svarbiausia, kad i ji puikiai atsiliepia, iskart atbega, tiesa, Rokis irgi Juodasis_Faetone, Rokio tevai yra Vejas Turkio Oaze ir Liubavo Amazon Atlanta, o Ewos tevas Narcizas Turkio Oaze ir mama Juka Turkio Oaze ( ji Rokio sesuo) Papasokosiu siek tiek apie Roki Pasiemem ji is Renatos 3,5men. arsu ir nagla pupsika, aisku kol jis buvo pas veiseja, buvo begalo bailus ir nieko neprisileido, bet vos tik parsinesiau namo pasirode visu grazumu, uzpuole mano teva , isisege jam i klesne, tada atrode labai juokinga, gi toks spirgis i delna telpa, o baisu zveri vaidina. Cia buvo pirma mano klaida. Po to labai ilgai stengiaus isguit sita jo elgesi ir tai 100% neispresta problema, nes jei buna koks jam labai gresmingai atrodantis ar siaip nemalonus zmogus iskart puola, zinoma apkursta ir atsibunda tik kai jau gauna siknon tai va toks tas Rokis, labai atsargus su svetimais, joks svetimas zmogus jo nepaglostys, be galo saugantis savo namus ir gaujos narius namie isvis jo nesimato, miega ir miega, daznai ryte nenori net i kiema eit, dabar jau siek tiek judresnis , nes mazyte namie tai dieda isjudina. Turbut kaip dauguma pinceriu labai moka pataikaut ir apsimest mazu vargstu sunyciu, kad tik gaut ko nori, pas mus jis taip meilina leidimo uzlipt ant divano Keletas iliustraciju: Sorry, uz tokias foto, geresnes kitam kompe, kuris dabar neveikia ir siaip nekokia fotografuotoja esu.. Tai tiek sios dienos dienorascio | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 11/11/2011, 6:06 pm | |
| Negaliu atsiziureti kur Rokis su bantuku Cia tikriausiai dukryte savo augintini papuose.. Bonnie grazus vardas italiskai skambantis jeigu prilipo Bonnie, tai labai saunu Kazkur girdejau kalytes varda,Dina..irgi neblogas | |
| | | Sabina Administratorius
Prisijungė : 2009-10-15
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 11/11/2011, 7:16 pm | |
| Va kokia įdomi ir gyva tema gavosi Smagu kai namuose ne vienas pinčeris, o du, pripažinkit Aš kai pripratus prie dviejų tai niekaip irgi negaliu priprast, kad namie tik viena straksi... O Rokis tai sakyčiau su Braitu labai panašūs :) Ar aš klystu? Kada mergytės nuotraukas išvysim? Irgi labai įdomu pamatyt, nors aš jąir gyvai pas Renata nelabai seniai mačiau Ar pasikeitė namie tvarka atsiradus dar vienam pinčeriukui? Juk kiekvienas gyvas sutvėrimas įneša į namus savęs dalelę Labai smagu jus matyti mūsų forume!!! | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 21/11/2011, 3:05 pm | |
| Sveikos, nesuprantu kas daros, jei dedu sypseneles, negaliu ikelt posto ir jau kelios dienos ir tik siam asmeniniam puslapy...:(
Du sunys tiesiog puiku, visiems rekomenduoju!!!!! Dziaugsmo kaip minimum dvigubai!
Papasakosiu apie maze. Bonyte tai tikru tikriausia dama:) labai senai esu turejus mergaite namie, tai taip viskas neiprasta. Ji begalo meili, rami, sudraudus griezciau iskart mauna i vieta, visai lengvai mokosi, tik kad nerandu vis laiko rimciau su ja uzsiimt, geda peleda..:) Sabina, jus ja jau matet, tai zinot, kad pas ja netaisyklingas sakandis.. kol kas tai jai netrugdo, bet jau matau kad dantims keiciantis jie nesudygs normaliai, kaip kad Renata tikejosi. Juokais sakom su vyru, kad breketus desim, ji gi dabar pas mus graziausia, tai ko del grozio nepadarysi :D Beje, vyras buvo labai labai pries antra suni, dabar Bonyte jo mylimiausia, pastoviai apsikabine susiglaude:D be to tai jam tik antras suo jo gyvenime, tai jam daug keistumu, nepasakosiu kokia tragedija buvo kai Rokis pas mus apsigyveno :D Kas dar.. A! Ponicka musu jau pasieke 27cm ugio ir sveria 3,5kg, modelis zodziu, dar biski ir praaugs dedule savo, nors Rokis jau ir taip jai visur nusileidzia: ir nuo lovos ji nukrapsto, ir bliuda istustint padeda, ir zaislus geriausius susirenka, zodziu Rokis yra dzentelmenas:)))
Tam kartui tiek:) | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 1/12/2011, 4:26 pm | |
| | |
| | | Siima7 Šuniukų klasė
Prisijungė : 2011-11-11
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 1/12/2011, 7:19 pm | |
| Kokia grazi Erdo sesute!! | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 1/12/2011, 7:28 pm | |
| - Siima7 rašo:
- Kokia grazi Erdo sesute!!
Tikrai labai daili mergytė Tik kodėl mes apie Erdą nieko nežinom, a, Siima7? ERNESTA, pataisiau nuotraukas, kitą sykį prašom kelti per preview | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 1/12/2011, 10:11 pm | |
| Faina, kad nuotraukų įkėlėt Labai daili mergytė auga | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 2/12/2011, 9:18 am | |
| Aciu mergaites dabar kai turiu su kuo palygint, tai ji man grazesne uz Roki..aisku abu mieli, abu mylim, bet fiziniai duomenys pas panele geresni aisku iki tu parodiniu grazuoliu toli kaip iki menulio beeeet ateity tai bus parodinis pinceris Dar pasigirsiu, kad aplinkiniams labai efektingai atrodo tie mano du pinceriai sustabdo, praso glostyt leist, aisku Bone iskart i glebi iskrenda, jei tik norinciu yra, o as aisku giriu kilme lietuviska, nes cia labai visi isivaizduoja, kad va is rytu europos reiskias tik nustekentas nelegalus babauzis...bent jau taip bandom sviest nezinancius Siima7, parodykit broli, plyyyyz, mums gi irgi labai cekavu kaip jis auga | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 2/12/2011, 9:55 am | |
| - Citata :
- beeeet ateity tai bus parodinis pinceris
Nu kaip faina, gal tikrai susigundysit į parodas mergaitę nuvest, būtų šaunu ! - Citata :
- as aisku giriu kilme lietuviska, nes cia labai visi isivaizduoja, kad va is rytu europos reiskias tik nustekentas nelegalus babauzis
Nu jo, įsivaizdavimas jų toks, dar šimtą metų jie mus laikys provincijų provincija.... - Citata :
- Siima7, parodykit broli, plyyyyz, mums gi irgi labai cekavu kaip jis auga
Tikrai labai labai jau prašom parodyti susikūrus savą temukę, tai jie taip greit užauga, o kol mažiukai, tai patys įdomiausi | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 2/12/2011, 11:55 am | |
| [quote="Aida"] - Citata :
*Nu kaip faina, gal tikrai susigundysit į parodas mergaitę nuvest, būtų šaunu !
*Nu jo, įsivaizdavimas jų toks, dar šimtą metų jie mus laikys provincijų provincija....
*tai jie taip greit užauga, o kol mažiukai, tai patys įdomiausi As turbut neaiskiai issireiskiau, Bone - ji brokine mergaite, tad jai parodu nematyt, kad ir kokia grazi uzaugtu omeny turejau, kad kai sitie du pinceriai mus paliks, tada jau pirksiu parodini suni, visada tokio norejau, tik dabar neturiu galimybiu tokiam hobiui Tokia ju nuomone suformuota ziniasklaidos, nes kasdien sulaikoma tukstanciai nelegaliai ivezamu i sali ale veisliniu suniuku, mazytese dezutese arba sukrauti i bagazines simtais, apsiderge , neede ir negere neaisku kiek ir is Rytu Europos, tai dazniausiai buna Lenkija ir Vengrija, bet niekas nesigilina, pas jus "veisia" ir viskas. Beje, parduoda sakyciau visai nepigiai, aisku jie ilgai neisgyvena, bet vistiek zmones iesko kuo pigiau, ir kad panasu butu. O kai pamato vat tokius tai atsigrozet negali O as tai laukiu nesulaukiu, kad Bone suaugs, subres Man taip patinka toks tvirtas kunas, kai paimi Roki jis toks visas kietas, o paimk Bonyte - kaip sliekas persilenkia, tizena dar P.S. matosi jums 2 ar 3 nuotraukos dejau tai 3, bet man rodo tik 2 | |
| | | | Sabina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 2/12/2011, 2:42 pm | |
| Aš irgi matau tris O kas liečia, kad mažoji dar gležna, tai negali gi šuniukas tokiam amžiuj atrodyt kaip suauges pinčeris O iš kitos pusės, reik džiaugtis ir gėrėtis tuo tokiu paauglišku kūneliu, juk tai taip laikina ir taip neilgam O paskui jau visą laiką bus vienoda, o dabar keičiasi ir tas taip faina mano manymu | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 22/12/2011, 10:54 am | |
| Sveikos mergaites pajudinsim foruma, o tai visos kazkur issilakste, turbut "sergat" Kaledine karstlige Mano brangioji O taip suniai leidzia laika, kai kieme salta ir nosies kist lauk nesinori Kai apdovanoju ragiuku karuna, draugauja tik su vyru Sokancios ziurkytes Ir tapeto pabaigai - mesukute rudnosiuke Va taip ir gyvenam, auga maze, moteriskeja, grazeja ir vis labiau paklusni darosi. Kieme vis dar visu drauge tas jau man nebepatinka, nes bijau, kad bedos nebutu, lekia pas kiekviena kas svilpteli ar bent i jos puse paziuri, nusinestu betkas net nemirkteleje. Dar norejau paklaust, kodel Bonei dantukai nauji taip letai lenda, jau priekiniu visai nebeturi, ir tik virsuj ir apacioj po pora teislindo? kaip ziurkyte atrodo, jau apie 10d. kaip iskrito tie pieniniai, o nauji nesirodo ir ausys, labai stipriai keiciasi..i blogaja puse..nepaisant visu pastangu jas statyt, nestovi ne sekundes.. gal galdyt jas tokiu atveju? Aida : primenu - nuotraukas į forumą keliame sumažintas !!! | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 23/12/2011, 8:01 am | |
| ERNESTA, gerai, kad judinat forumą, dažniau taip Gražiai mergaitė auga, o ir jos nulėpusios ausys man visai nieko. Į parodas gi nesiruošiat eiti, tai gal neverta ir kankint... čia aišku kiekvieno pasirinkimo reikalas Smagu pinčiams, kad jie dviese, žaidžiasi vienas su kitu, gal mažiau ir "zbitkų" visokių prikrečia | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 23/12/2011, 5:47 pm | |
| Kol dantukai keisis kitaip ir nebus,bet jeigu matai kad ausu kremzles storos, sunkios ir griuna nuo pat apacios,tai manau kad geriau guldytum jas,bent jau bus abi vienodos Labai miela seimynele | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 23/12/2011, 9:10 pm | |
| - Citata :
- pajudinsim foruma, o tai visos kazkur issilakste, turbut "sergat" Kaledine karstlige
Kas serga, kas ne, manau įvairiai, kaip pas ką Bet ir aplamai taip trūksta to laiko prišokt prie forumo, atrodo pribėgi, tik paskaitai, o kažką parašyt jau laiko ir nebėr... O mažoji auga gražiai Tikrai matosi, kad atsiradus antram pinčeriui namuose, pirmajam nuobodžiaut nebėr kada Kas liečia dantis tikrai nėra ko pergyvent, jie tikrai išdygs, tie kurie iškrito Nieko baisaus, kad jau ir 10 dienų praėjo, labai skirtingai auga pas šunis, nereiškia, kad jei pas viena iš kart dygsta tai ir pas kitą bus tas pats Tikrai nėra ko pergyventi! O dėl ausų, tai jei pas mžę ausys linkę gulėt, o ne stotis tai aš asmeniškai guldyčiau O yra dar variantas, kolka nieko nedaryt, o po kelių savaičių ar mėnesiuko, kai dantys jau kiek pabirės ir nauji bus, žiūrėt į kurią pusę ausys krypsta, ar labiau stojasi ar guslasi ir tada imtis priemonių į konkrečią pusę ausis daryt | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 30/12/2011, 6:52 pm | |
| Su sventem mielieji!!! Neapleiskit forumiuko!!! | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 30/12/2011, 6:55 pm | |
| Ačiū! Ir jus su šventėm! | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 2/1/2012, 5:05 pm | |
| Su šventėm gražioji šeimynėle Aukit sveiki ir gražūs ! | |
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė 2/1/2012, 9:08 pm | |
| Sveikinu Roki su gimtadieniu !!! tegul broliukui suniskas gyvenimas buna sotus ir siltas | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: EWA Turkio Oazė | |
| |
| | | | EWA Turkio Oazė | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |