Aida Administratorius
Prisijungė : 2009-10-14
| Temos pavadinimas: Prašau aktyvuoti mane iš naujo 24/12/2010, 2:11 pm | |
| Gerbiamieji forumiečiai, Ši tema neaktyviems forumo dalyviams, kurie norėtų vėl tapti aktyviais Kai kurie iš Jūsų jau senokai visiškai nedalyvauja forumo gyvenime - užeina, paskaito naujienas, "nuneša" jas kam reikia, tačiau nieko nerašo, patys naujienomis nesidalija.... Klausimas - kam mums tokie dalyviai ? Dėl skaičiaus ? Tikrai nereikalingi.... Taigi tokie dalyviai artimiausiu metu bus deaktyvuoti !Jei vis dėlto nuspręsite, kad norite bendrauti nykštukinių pinčerių forume, prašom apie tai rašyti šioje temoje ir Jūsų vardas bus aktyvuotas iš naujo Mes norime čia draugiškai ir maloniai B E N D R A U T I. To ir linkime visiems P.S. Taip pat čia turėtų atsiliepti tie (jeigu, žinoma, nori), kurių vardai valant neaktyvuotų ir neaktyvių vartotojų sąrašą buvo ištrinti.
Paskutinį kartą redagavo Aida, 27/1/2011, 5:52 pm. Redaguota 3 kartus(ų) | |
|
Justina Šuniukų klasė
Prisijungė : 2011-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Prašau aktyvuoti mane iš naujo 3/1/2011, 10:45 pm | |
| Gerb. Sveciau, Prasytume pagarbos daugiau šio forumo dalyviams. Nebūtina taip širsti. Jai jūsų žinutės trinamos, vadinasi "prisivirėte košės" ir esate Persona nongrata šiame forume. Arba dėl aukščiau nurodytų administratoriaus priežąsčių. VALIO VALIO tokiems šauniems administratoriams kaip Aida !!!!!!!!!!!!! Cenzūra būtina, nes jau manau daugelis pavargo nuo visokių beletristikų ir rietenų. Ačiū kad saugote šia TAIKOS SALELĘ | |
|
Vienas Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Prašau aktyvuoti mane iš naujo 3/1/2011, 11:27 pm | |
| Moderatoriaus pranešimas : žinutė pašalinta Anoniminių žinučių autoriaus IP - 78.60.184.221 (autorius forumo administracijai žinomas ) Anonimų, šmeižikų, intrigantų, "Trojos arklių" ir visokių kitokių "parazitų" žinutės bus šalinamos. Keliaukit rėkauti į savo forumą |
|
Ievabag
Prisijungė : 2012-12-26
| Temos pavadinimas: Re: Prašau aktyvuoti mane iš naujo 26/12/2012, 5:31 pm | |
| Laba diena,
Esu Ieva, turiu nykstukini pinceri Tita Simpatija. Jau senai gyvename ne Lietuvoje, taigi ir forume senai nesilankiau, turejome kitokiu rupesciu. Bet stai dabar turime keturis Titos vaikucius, jau keturiu dienu, viena mazyle labai prastai valgo... Zodziu esme tame kad noriu prisijungti prie forumo nes reikia info, bet mano prisijungimo vardas nebeveikia. Atrodo buvo ievabag, o elektroninis pastas ievabag@yahoo.com. Gal galima butu atnaujinti ar aktyvuoti senaji prisijungima. Dabar prisiregistravau is naujo bet negaliu skaityti tam tikru temu.. Gal galit padeti aciu :) | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prašau aktyvuoti mane iš naujo | |
| |
|